Uutiset

Autot

Cabman BCT: taksialan ajoneuvotietokone

Hollantilainen Cabman on erikoistunut henkilökuljetusalan laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuihin. Yrityksen päätuote on taksitietokone Cabman BCT.

Cabman BCT sopii kaikenlaiseen taksialan kuljetukseen. Cabman BCT:n tavoitteena on vähentää petoksia ja epäreilua kilpailua, paperitöitä ja valvontaa.

Ajovälitys

Cabman BCT:ssä on erityinen ajoikkuna, josta näkee kaikki tilaukset ja tauot. Jokaisen kuljettajan työajat on määritetty, ja taksikeskus voi määrittää ajojärjestyksen. Taksikeskus voi myös lisätä, muokata ja poistaa ajoja. Symbolit osoittavat, suoritetaanko ajo taksamittarin kanssa, onko kyytiin tulossa pyörätuoli tai rollaattori jne. Myös perättömät ajot voi ilmoittaa järjestelmän kautta.

Taksamittari ja tulostin

Cabman BCT:ssä on MID-sertifioitu taksamittari, joka on yhteensopiva monenlaisten taksajärjestelmien kanssa. BCT voidaan yhdistää myös tulostimeen, jolloin kuittien tulostaminen on helppoa.

Puhelinmoduuli

BCT:ssä on myös sisäänrakennettu puhelinmoduuli, jonka avulla kuljettajat voivat joko soittaa tallennettuihin numeroihin tai vain vastaanottaa puheluita. BCT:n kautta liikkuvat myös viestit kuljettajan ja taksikeskuksen välillä.

Maksupääte

Cabman BCT voidaan liittää maksupäätteeseen kuten esimerkiksi myPOS-järjestelmään. Tällöin asiakkaat voivat maksaa pankki- ja luottokorteilla, ja jokaisen maksun turvallisuus on taattu.

Lue seuraavaksi