Uutiset

Autot

Brink-vetokoukut markkinoidaan nyt Thulen nimellä

Taakkatelinejärjestelmien valmistaja Thule osti vuonna 2006 yhdysvaltalaiseen AAS-konserniin kuuluneen arvostetun vetokoukkujen valmistajan Brink Internationalin. Kaupan myötä Thule pystyi tarjoamaan asiakkailleen uusia mahdollisuuksia helppoon, turvalliseen ja tyylikkääseen tavarankuljetukseen. Vetokoukkuja valmistettiin Brinkin nimellä aina vuoden 2008 loppuun saakka.

Vuoden 2009 alusta lähtien Brink-vetokoukkuja on markkinoitu ja valmistettu Thulen nimellä. Vetokoukkuja tuo maahan Kaha Oy, joka toimii myös Thulen kuljetusjärjestelmien maahantuojana.

Thulen kääntyvä vetokoukku menestys

Thule esitteli ensimmäisenä Euroopan markkinoilla kääntyvän vetokoukun. Uuden innovatiivisen järjestelmän avulla vetokoukku kääntyy puskurin alle piiloon yhdellä yksinkertaisella liikkeellä.

Koukku häviää kokonaan puskurin taakse. Näin auton ulkonäkö ei kärsi koko ajan näkyvillä olevasta vetokoukusta. Kun koukkua tarvitaan, on kääntyvä vetokoukku on vaivaton ottaa käyttöön muutamassa sekunnissa. Kääntyvässä koukussa yhdistyvät kiinteän ja irrotettavan koukun hyvät puolet.

Kääntyvä vetokoukku on helppo asentaa.
Sen saa useimpiin premium-luokan autoihin.

Thule on maailman johtava urheiluvälineiden ja tavaroiden kuljetusjärjestelmien valmistaja. Thulen valikoimissa on taakkatelineitä, kuljetuslaatikoita, kattokaiteita, vetokoukkuja, polkupyörätelineitä, lumiketjuja, perävaunuja, vetokoukkuja, matkailuajoneuvojen lisävarusteita, kuten esimerkiksi markiiseja ja polkupyörä-telineitä, sekä muita kuljetusvarusteita ja laukkuja.

Suomessa Thulen maahantuoja on Kaha Oy, joka on henkilö- ja hyötyajoneuvon varaosien ja lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike.

Lue seuraavaksi