Uutiset

Autot

Autoverhoomo Look – raskaan kaluston varustelua Wihurin tarpeisiin

Wihurin Caterpillar-kaluston huoltokäyttöön rakennettu Mercedes-Benz Atego.

Huoltoauton alustaksi oli valittu Mercedes-Benz Atego 1018, jonka päälle oli tehty ulkopuolisen korinvalmistajan toimesta 5000 mm pitkä, 2350 mm leveä ja 2100 mm korkea umpikori, joka oli varustettu sivuovella, portaikolla, Zepron 1000 kg takalaitanostimella ja kuormatilan alle rungon väliin asennetuilla kompressorin ilmasäiliöillä. Tällaisen kuorma-autoalustaisen ja umpikorilla varustetun huoltoauton varustelu kestää korin valmistumisen jälkeen keskimäärin kaksi viikkoa. Kalustuksen ja varusteiden osalta kaikki tilasovellukset ja asennukset tehdään Autoverhoomo Lookilla, ainoastaan vahvasähkötyöt tekee alihankkija. Ajoneuvon suunnittelu tapahtuu yhteistyössä asiakkaan kanssa. Autokalusteina käytetään korkealaatuista Modul-System-huoltoautokalusteiden tuotevalikoimaa.

 

Kaikki huoltoautokalusteina käytettävät laatikostot, hyllystöt, vaatekaapit, työpöydät ja ulosvedettävät ruuvipenkit on otettu alusta asti Modul-Systemin valikoimista, sillä Autoverhoomo Look toimii Helsingissä Modul-System Service Centerinä. Modul-System-huoltoautokalusteiden on todettu kestävän hyvin raskaan kaluston korjaus- ja huoltotöissä. Osa erikoisvarusteista on suunniteltu ja räätälöity Autoverhoomo Lookilla ja maalattu lopuksi yhteensopiviksi Modul-Systemin väreihin. Suunnittelutyössä käytetään muun muassa 3D-mallennusta, jolla voidaan esittää asiakkaalle visio uudesta räätälöidystä tuotteesta jo ennen kuin sitä on vielä olemassa.

 

Huoltoauton varusteisiin kuuluvat muun muassa kompressori, voimavirtageneraattori (380V) taajuusmuuntajalla, öljyn täyttö- ja poistolaitteet sekä niiden pumput ja kelat. Uudet moottori-, hydrauliikka- ja vaihteistoöljyt ovat omissa 200 litran tynnyreissä, jotka täytetään huoltokorjaamolla. Jäteöljyt imetään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun ja mittarilla varustettuun jäteöljysäiliöön, joka on myös räätälöity juuri kyseiseen huoltoautoon. Sähkö- ja paineilmakelat löytyvät sisätiloista, mutta pistokkeet ovat tehty myös auton ulkopuolelle.

Huoltomiehen viihtyvyyttä ja työskentelyä helpottavat osaltaan huoltotilan polttoainekäyttöinen 5 kW:n Eberspächer-lämmitin ja suojaverho takaovella sekä led-valot katossa ja työpöydän päällä. Työpöytävalaistuksessa käytetyt 1000 mm led-valokiskot ovat osa Autoverhoomo Lookin omaa led-valojen maahantuontivalikoimaa. Led-valojen lisäksi Autoverhoomo Look maahantuo Englannissa valmistettuja Redtronic-varoitusvilkkuja ja hälytysajoneuvojärjestelmiä, jotka ovat myös viranomaiskäyttöön hyväksyttyjä tuotteita.

 

Autoverhoomo Look kiittää Wihuria pitkästä asiakassuhteesta ja toivoo yhteistyön jatkuvan vielä pitkään. Wihurin ohessa Autoverhoomo Look palvelee muun muassa autojen jälleenmyyjiä, valtionlaitoksia, kaupunkeja sekä yritys- ja yksityisasiakkaita. Palvelutarjonta kattaa kaiken paketti- ja kevytkuorma-autojen perusvarusteluista autokohtaisesti räätälöityihin tuotteisiin. Esimerkkeinä voidaan mainita Modul-System-huoltoautokalusteet, jatko-ohjaamoajoneuvot, hälytysajoneuvot, henkilökuljetusajoneuvot, erilaiset lisävarusteasennukset ja mittatilaustuotteet. Laadukas työnjälki ja korkea asiakastyytyväisyys ovat Autoverhoomo Lookille kunnia-asia.

 

www.autoverhoomolook.fi

 

 

 

Lue seuraavaksi