Uutiset

Autot

ATX-Palvelu hankki kaksi johtotähteä Mikkeliin

Ari Kääriäinen on mikkeliläinen taksiyrittäjä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1986. Hänen yrityksensä ATX-Palvelu Oy on jo yli kahden vuosikymmenen ajan luottanut pelkästään Mercedes-Benz-ajoneuvoihin ja tammikuussa Sprinter ja E-sarjalainen korvattiin kahdella upealla Tamlans Oy:n varustelemalla Sprinter 216 -esteettömällä pikkubussilla.

ATX-Palvelun kuljettajat Aleksi Tiilikainen sekä Sami Halinen valmiina palvelemaan asiakkaita alueen monipuolisissa ajotehtävissä. Mikkeli on aktiivinen tapahtumakaupunki ja esimerkiksi taustan Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli on monen suuren tapahtuman keskipisteenä.

ATX-Palvelun ajoneuvokaluston uusimisen tullessa ajankohtaiseksi oli Ari Kääriäiselle selvää, että hän ottaa yhteyttä Espoon KehäVehon pakettiautojen myyntipäällikköön Olli-Pekka Narvioon. ”Meillä on pitkäaikainen onnistunut asiakassuhde taustalla ja Narvio tuntee työtehtävämme tarkoin. Näin hän osasi nopeasti kasata parhaat vaihtoehdot sekä alustoista että varusteluista ja jäljelle jäi pari potentiaalista ehdokasta. Kokonaishinnan sekä laadukkuuden lisäksi Tamlansin Timo Viitasen asiantunteva palvelu vakuutti päätöksen vauhdikkaaseen syntymiseen ja auto hankittiin Tamlans-varusteluilla. Koko projekti alkoi syyskuussa ja uusiin autoihin kuljettajamme pääsivät nousemaan sovitun aikataulun mukaisesti jo tammikuun puolella”, kertoo Kääriäinen.

Sprinter sopeutuu ajotehtävän mukaan

ATX-Palvelun Sprinterit ovat 1 + 8 -paikkaisia ja ne mukautuvat helposti esteettömiin kuljetuksiin invanostimen sekä vaivattomien istuinmuutosten kautta. Tilaa tulee tätä kautta paareille tai kahdelle pyörätuolille ja matkustajien turvallisuus on varmistettu huippuluokan kiinnitysten kautta. Mitään suurempia erikoistoiveita Kääriäisellä ei autojen varustelun suhteen ollut, sillä Mercedes-Benzin ja Tamlansin varustelut olivat jo valmiiksi hyvin kattavia, sisältäen esimerkiksi nahkaistuimet sekä laadukkaan äänentoiston.

”Monikäyttöisyys on meille hyvin tärkeää, sillä ajoistamme merkittävä osa on koululais- ja soteajoja, mutta tarvittaessa autojen on sovelluttava nopeasti myös välitysajoihin. Kuulumme Mikkelissä paikallisten ammattiautoilijoiden Let’s Go -taksipalveluun, joka takaa laadukkaat palvelut asiakkaille vuorokauden ympäri. Let’sGo:n kautta tulevien välitysajojen määrän odotan kasvavan varsinkin kesäkaudella, jolloin Mikkelissä on useita runsaasti vieraita tuovia urheilu- ja musiikkitapahtumia sekä Mikkelin seudulla vapaa-ajan asunnon omistavia lomalaisia.”, Kääriäinen jatkaa.

Kilometrejä edessä

Ari Kääriäinen kertoo, että Sprintereillä on edessään noin neljän tai viiden vuoden ura ATX-Palvelun riveissä. ”Vaihto tulee ajankohtaiseksi noin 450 000 kilometrin jälkeen ja jos edeltäjiin perustuviin kokemuksiin on luottamista, niin määrä saavutetaan käytännössä perushuollot hoitamalla. Ehdottomasti täytyy mainita myös paikallinen huoltoliike Autoasennus T. Savolainen, jonka joustava ja erittäin ammattitaitoinen palvelu on osoittautunut kullan arvoiseksi kiireisessä taksiautoilun maailmassa. Yritys edustaakin samaa ammattitaitoista sekä asiakkaita kunnioittavaa asennetta kuin Veho ja Tamlans. Tämänkaltaisten yhteistyökumppaneiden, tunnollisten ja ammattitaitoisten kuljettajien kanssa voi luottaa kaiken toimivan sovitusti ja investointeihin voi ryhtyä vaikka alan isot muutokset häämöttävät jo lähitulevaisuudessa”, Kääriäinen päättää.

Lue seuraavaksi