Uutiset

Autot

Apuaskelma helpottaa suksiboksin käyttöä

Monet suuntaavat talvella pohjoisen hangille ja on taas tullut aika kiinnittää suksiboksi auton katolle. Suksiboksi tuo kaivattua lisätilaa matkatavaroille, mutta katolta tavaroiden kurkotteleminen on etenkin lyhyemmille henkilöille rasittavaa, ellei jopa mahdotonta.

Antec-apuaskelmalla ulotut auton katolle vaivattomasti

Katolle kurkotteleminen helpottuu huomattavasti, kun hankit näppärän Antec-apuaskelman. Apuaskelma kiinnitetään lujilla hihnoilla renkaaseen, minkä jälkeen apuväline on käyttövalmis. Antec-askelma soveltuu 13”- 19” renkaille ja sen saa taitettua kokoon, joten se ei vie tilaa ja sitä on vaivatonta säilyttää jatkuvasti autossa. Apuaskelma on kestävä ja sen kantavuus on 136 kg, joten sitä voivat käyttää monen kokoiset ihmiset. Kätevällä tuotteella on myös kahden vuoden takuu.

Apuaskelman hankkimisesta hyötyvät myös pidemmät henkilöt, sillä suksiboksin kiinnittäminen helpottuu, kun kädet eivät väsy kurottelusta. Tavarat on myös helpompi pakata järkevästi, kun näkee kunnolla, miten ne asettuvat kuljetuslaatikkoon. Myös vaatteet pysyvät puhtaina, kun ei tarvitse nojata reissussa kuraantuneeseen autoon silloin, kun tarvitsee jotain suksiboksin sisältä.

Vinkkejä suksiboksin pakkaamiseen löydät täältä.

Lue seuraavaksi