Uutiset

Autot

AD Autokorjaamo Viinikka Oy on erikoistunut taksiautoihin

AD Autokorjaamo Viinikka Oy sai alkunsa, kun yrityksen omistaja Ari Viinikka aloitti kuljettajatöiden ohessa puoliksi harrastusmielessä autojen huolto- ja korjaustyöt vuonna 2007 Tuusulassa Puusepäntiellä. Vähitellen harrastus kuitenkin muuttui päivätyöksi ja kesällä 2008 huolto- ja korjaamoyritys aloitti toimintansa Helsingin Heikinlaaksossa Hapero 5:ssä 900 neliön toimitiloissa.

Tänä päivänä yrityksellä on neljä huoltokorjaamopistettä palvelemassa pääkaupunkiseudun yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Toimipisteet ovat Helsingissä, Klaukkalassa, Korsossa ja Kirkkonummella. Työntekijöitä on reilut kaksikymmentä ja he hoitavat viikottain noin 150-160 työtilausta pikatöiden lisäksi.

AD Autokorjaamo Viinikan asiakaskuntaan kuuluu isoja taksiyrityksiä, kuten Myllymäen Kuljetus Oy, Handycab Oy Ab, Helsingin Taksipalvelu Oy sekä palvelukonserni SOL-Palvelut, joilla on yhteensä noin 600 autoa. Lisäksi yritys palvelee vielä koko joukon pienempiä yritysasiakkaita ja yksityisiä.

 

Täyden palvelun huoltokorjaamo

AD Autokorjaamo Viinikka Oy hoitaa kaikki alan työt polttimonvaihdosta moottoriremonttiin. Yrityksen tilavissa huoltohalleissa on yhteensä 20 hallinosturia, joilla nousee neljän tonnin pikkubussitkin. Kaikki tarvittavat työkalut ja laitteet löytyvät yrityksen huoltokorjaamoilta. Esimerkiksi vikadiagnostiikkatestereitä on useita: Mercedes-Benzin oma, Bosch, Launch, Vag-Com ja Carman Scan. Lisäksi Haperon toimipiste on valtuutettu Bosch Injection Systems (BIS) -dieselmoottoreiden testauspiste. Myös ilmastoitilaitteiden huollot kuuluvat AD Autokorjaamo Viinikan palveluihin. Ainoastaan automaattivaihteistojen korjaukset ja peltityöt sekä maalaukset teetetään alihankkijalla.

Tuote-edustuksia AD Autokorjaamo Viinikalla on muun muassa: Aditan maahantuomat MBAT -akut, Oy Euro-Tyres Finland Ltd:n maahantuomat Westlake-renkaat ja Kahan maahantuomat Dräger-alkolukot.

Huolto- ja korjaamotöiden lisäksi AD Autokorjaamo Viinikka ylläpitää tarvittaessa huolto- ja katsastuslokia asiakkaan puolesta. Myös joustavuutta löytyy tarvittaessa, etukäteen sovittaessa hoidetaan isot ja pienet työt onnistuvat jopa viikonloppuisin.

 

Miika Nyrö

 

 

 

Lue seuraavaksi