Uutiset

Kuljetuskalusto

Transmar ostaa kuljetustoiminnot Ålands Budbilsservice Ab:lta

Transmar

Logistiikkakonserni Transmar Ab on solminut aiesopimuksen, jonka mukaan se ostaa kuljetustoiminnot ahvenanmaalaiselta Budbilsservice Ab:lta. Kaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia liiketoimintaan, yritykset jatkavat entiseen tapaan samalla panostuksella korkeaan palveluun ja laatuun. Transmar Ab:n ja Ålands Budbilsservice Ab:n hallitukset ovat hyväksyneet kaupan.

Kauppa tarkoittaa, että Transmar Ab ottaa haltuunsa henkilöstön, autot, pakettien toimituksen, asiakaspalvelun ja kuljetusliiketoimintaan liittyvät sopimukset. Myös brändi (Budbil) siirtyy Transmar Ab:lle.

Kauppa ei vaikuta lentokentän maapalveluihin, alkolukkojen myynti- ja asennustoimintoihin, satamapalveluihin eikä arvokuljetuksiin, vaan ne jäävät Ålands Budbilsservicelle. Tarkkaa ajankohtaa yritysostolle ei ole vielä päätetty, mutta tavoitteena on saada kauppa päätökseen vuoden 2024 loppuun mennessä.

”Pitkällä aikavälillä näemme, että yhdistymisen myötä synergia- ja tehokkuusetuihin on hyvät mahdollisuudet. Tämä voi johtaa uusiin kehitys-, yhteistyö- ja parempiin työprosesseihin, joista on hyötyä sekä asiakkaille että henkilöstölle. Olemme vakuuttuneita, että tämä vahvistaa meitä yrityksenä”, toteaa toimitusjohtaja Mats Clemes Transmar Groupista.

Ostettu kuljetusliiketoiminta sisältää 14 kevyttä hyötyajoneuvoa, joista osa on lämpösäädeltyjä kuljetusyksiköitä. Transmar-konserniin siirtyvien työntekijöiden määrä on noin kymmenen henkilöä.

Transmar-konserniin kuuluu hankinnan jälkeen yhteensä noin 100 ajoneuvoa ja yli 250 kuormayksikköä. Konsernin palveluksessa on yhteensä 171 henkilöä ja liikevaihto on 31,6 miljoonaa euroa.



Lue seuraavaksi