Uutiset

Työkoneet

Rautajärven Verkkokauppa: Raskaan kaluston varaosat ja tarvikkeet helposti netistä

Rautajärven Konehuolto ja Rautajärven Varaosat ovat tuttuja nimiä maamme raskaan konekaluston ammattilaisille jo vuosien ajalta, ja nimet yhdistetään laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun. Nyt Rautajärvellä viedään alan kehitystä jälleen askel eteenpäin, kun yritys on avannut erittäin kattavan, helppokäyttöisen ja luotettavan raskaan alan nettikaupan nimellä Rautajärven Verkkokauppa.

Heikki Niemelän johtama Rautajärven Varaosat on tunnettu laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta sekä korkeatasoisesta palvelusta. Jatkuvan kehityksen varmistamiseksi Rautajärvellä kuunnellaan asiakastoiveita tarkoin, ja päätös oman verkkokaupan rakentamisesta johti nopeasti käytännön toimiin. Verkkokaupan rakentaminen alkoi viime talvena, ja keväällä projektia vetämään saapui autoalan verkkokaupasta runsaasti kokemusta omaava Lassi Järvi.

Kattava ja monipuolinen valikoima

Rautajärven Verkkokaupasta on helppoa löytää esimerkiksi käytetyt, kunnostetut ja uudet moottorit sekä varaosat. Tuotteista tarjotaan asiakkaalle laadukas tuotekuva, oleelliset tuotetiedot sekä tarkka hinta.

Rautajärvellä tiedettiin tarkoin, mitkä ovat raskaan konealan verkkokaupan suurimmat haasteet, ja kaikki otettiin huomioon projektin rakentamisen aikana.

”Raskaan puolen verkkokaupassa korostuvat valikoiman valtava määrä sekä sen monipuolisuus. Kun kattaukseen kuuluvat esimerkiksi työkoneiden, kuljetuskaluston, nostinten, kauhanpyörittimien, moottoreiden sekä poralaitteiden varaosat ja tarvikkeet alan johtavilta merkeiltä, niin on selvää, että sivuston kasaamiseen kuluu aikaa ja vaivaa. Päätimme kuitenkin heti alussa, että valikoima on saatavilla sivustoltamme kokonaisuudessaan, vaikka se edellyttää jatkuvaa päivitystä ja materiaalin hankintaa. Työtunnit eivät ole menneet hukkaan ja jo nyt verkkokaupassamme on tarjolla noin 10 000 eri tuotetta”, kertoo Niemelä.

Helppo käytettävyys

Rautajärven Varaosa Oy on SPD:n ainoa varaosakumppani Suomessa. Verkkokaupan sivusto mahdollistaa helpon tavan tutustua valikoimaan vuorokauden ympäri selkeillä tuotekuvilla sekä varaosien vaivattoman tilaamisen ja nopean toimituksen.

Kaikki verkkokaupoissa vierailleet tietävät, miten suuria eroja eri sivustojen toimivuudessa on. Parhaimmista kaupoista tarvittavan tuotteen löytää nopeasti ja myös maksu- ja toimitustavat ovat selkeästi esillä, ja Rautajärven Verkkokauppa täyttää myös nämä kriteerit onnistuneesti.

”Teimme sivuston käyttäjäystävällisyys edellä, ja mietimme, miten itse haluaisimme hakea tiettyä varaosaa tai tarviketta. Asiakas voi vierailla sivustollamme ilman kirjautumista, mutta kirjautumisen avulla esimerkiksi oma tilaushistoria jää talteen ja helpottaa tulevia hankintoja. Tuotteita voi hakea merkkien ja mallien tai osan tyypin kautta, ja tuotenumeroiden lisäksi esillä on palvelunumeromme, josta voi varmistaa tuotteen sopivuuden”, korostaa Järvi.

”Myös maksu- ja toimitustavat vastaavat nykyajan vaatimuksiin, ja maksun voi verkkopankkien lisäksi suorittaa esimerkiksi Paytrailin tai Alisa Yrityslaskun kautta. Ymmärrämme myös kriittisten varaosien nopean saatavuuden tärkeyden, ja asiakas voi valita rahtivaihtoehdoista itselleen sopivimman. Luonnollisesti seuraamme asiakaspalautetta verkkokaupastamme jatkuvasti, ja kehitysideoiden avulla tulemme varmistamaan alan parhaan verkkokaupan toimivuuden myös jatkossa”, päättävät Niemelä ja Järvi.

Lue seuraavaksi