Uutiset

Uutiset

Skanska toteuttaa Lahteen uuden K-CitymarketinKesko Oyj on valinnut Skanskan Lahden uuden K-Citymarketin toteuttajaksi. Urakan arvo Skanskalle on noin 28 miljoonaa euroa.

Rakennukseen valitut talotekniset järjestelmät ovat energiatehokkaita, suunnittelussa ja rakentamisessa huomioidaan monipuolisesti ympäristövastuullisuus. Hanke toteutetaan EU-taksonomian mukaisesti. Lisäksi hankkeelle tavoitellaan Breeam Very Good -ympäristöluokitusta.  

Työt käynnistyvät huhtikuussa 2024 ja valmistuvat syksyllä 2025.

”Panostamme uusperustannassa erityisesti kasvukeskuksiin ja olemme iloisia, kun voimme jatkaa Suomen vanhimman K-Citymarketin yli 50-vuotista tarinaa uusissa, moderneissa tiloissa. Tavoitteemme on tuoda asiakkaillemme entistäkin parempia palveluja ja on hienoa päästä avaamaan uusi kauppa Lahteen jo ensi vuonna”, kertoo Keskon Hämeen aluejohtaja Janne Virtanen.

”Olemme innoissamme päästessämme toteuttamaan merkittävää hanketta Lahteen. K-Citymarketin rakentaminen on meille erittäin tervetullut ja mieluinen hanke, ja hyvää jatkoa Lahteen aiemmin toteuttamillemme hankkeille. Oli hienoa päästä jo tarjousvaiheessa tuomaan osaamisemme asiakkaan käyttöön”, sanoo aluejohtaja Petri Laukkanen Skanskasta.

Lue seuraavaksi