Uutiset

Yleinen

Mitsubishi Forklift Trucksilta uusi ajotasollinen pinontatrukkisarja

Mitsubishi Forklift Trucks on lisännyt palkintoja voittaneeseen varastolaitevalikoimaansa erittäin lujatekoisen, pienikokoisen ja monilla toiminnoilla varustetun seisomapaikkaisen pinontatrukkisarjan.

AXiA EM -mallia on saatavilla 1,2 tonnin ja 1,6 tonnin kantokyvyillä. Se on kehitetty toimimaan tehokkaasti monissa korkeiden varastotilojen pinoamistehtävissä, tilausten keräilyssä sekä kuljetuslaitteiden syöttö- ja täyttösovelluksissa.

Kaikki AXiA EM -mallin ominaisuudet on suunniteltu tavoitteina joustavuuden maksimointi ja tuottavuuden optimointi käyttämällä siinä nykyaikaista ergonomiaa ja tarkkoja käsittelytoimintoja ja pienentämällä käyttökulut poikkeuksellisen alhaisiksi.

Saatavilla on kolme eri versiota: versio, jossa on taitettava ajoalusta sekä lisävarusteina saatavat sivusuojapalkit, versio, jossa on kiinteä sisääntulo sivussa, ja versio, jossa on suojattu ajoalusta ja sisääntulo takana. Jokaisessa versiossa on erinomainen, edistyksellinen tärinänvaimennus. Kiinteän ajoalustan malleissa on lisävarusteena sähköinen säätötoiminto, jolla voidaan mukauttaa laitetta käyttäjän painon ja yksilöllisten preferenssien mukaan.

Tarjolla on laaja valikoima mastollisia malleja, jotka soveltuvat kaikkiin käyttökohteisiin.
Kaksimastoisten mallien nostokorkeudet ovat 2690–4200 mm, kun taas kolmimastoisten mallien nostokorkeudet vaihtelevat välillä 4350–5400 mm.

Lisätoimintona saatava lähtönosto mahdollistaa AXiA EM -mallin käytön kaksilavapinoajana tehokkuuden lisäämiseksi, jolloin maavara on erinomaisen suuri käytön helpottamiseksi epätasaisilla lattioilla.

AXiA EM voidaan toimittaa lyijyhappoakulla tai sisäisellä litiumioniakulla varustettuna lataamisen nopeuttamiseksi – näin siitä saadaan ihanteellinen pinoamislaite intensiiviseen jokapäiväiseen ja ympärivuorokautiseen käyttöön, jossa edellytetään mahdollisimman pitkää toiminta-aikaa. Lyijyhappoakku on saatavilla lisävarusteena.


Sujuvaa ja tarkkaa toimintaa

AXiA EM -mallissa on tukeva 4-pisteinen runko ja ajojärjestelmä, joiden tehtävänä on pitää trukki aina vakaana ja valmiina sujuvaa sekä stressitöntä tuotteiden käsittelyä varten. Tämä käytössä luotettava malli vähentää onnettomuuksien ja vahinkojen riskiä.

ErgoSteer-ohjauspää on sekä tukeva että helppokäyttöinen. Koska se on suojattu kosteudelta ja pölyltä, se soveltuu ihanteellisesti kaikkiin käyttökohteisiin. Tätä ohjauspäätä on kuvailtu markkinoiden ergonomisimmaksi ohjausyksiköksi. Se on kehitetty rasituksen, väsymisen ja toistuvien rasitusvammojen välttämistä silmällä pitäen – siten se auttaa vähentämään tarpeettomia ja kalliita poissaoloja.

Joustavuuden maksimoimiseksi AXiA EM -mallia on saatavilla eri versioissa. ”Easy” on kiihdytykseltään hitaampi ja jarrutukseltaan pehmeämpi – sopiva valinta särkyville tavaroille ja kokemattomille käyttäjille. ”ECO” optimoi voiman käytön työvuorojen pidentämiseksi samalla kun säilytetään suuri tehokkuus. ”PRO” soveltuu suurta tehoa vaativiin intensiivisiin työtehtäviin.

Hallittu kaarreajojärjestelmä auttaa estämään vaarallisen nopeita ohjausliikkeitä havaitsemalla kääntökulman ja ohjausliikkeen nopeuden käännöksen alussa. Se vähentää dynaamisesti nopeutta liikkeen alussa ja vähitellen käännöksen aikana, jolloin kaarreajo onnistuu pehmeämmin, turvallisemmin ja tasaisemmin.

Tuottavuutta ajatellen suunniteltu AXiA EM mahdollistaa sujuvat, nopeat ja tarkat nosto- ja käsittelyliikkeet antaen käyttäjälleen luottamusta työskennellä huolellisesti ja tehokkaasti. Samanaikaisesti lujatekoinen rakenne vahvistaa edelleen yhtiön lähes legendaarista mainetta luotettavien, mitä vaativimpiin käyttökohteisiin soveltuvien tuotteiden valmistajana.

Lue seuraavaksi