Uutiset

Työkoneet

Konekauppaa koneporssi.comissa


Konepörssin Konekauppa on raskaan kaluston ammattikäyttäjille ja kaluston myyjille suunnattu verkkopalvelu. Yrityskauppiaana saat myytävän kaluston näkyviin Nettikoneeseen sekä Konepörssin Konekauppaan yhdellä sopimuksella.

Konepörssin verkkosivuille hiljattain avattu uutuus Konekauppa on alan ammattilaisille suunniteltu verkkopalvelu ja kauppapaikka. Konekaupasta löydät ammatissasi tarvitsemasi kaluston luotettavilta kotimaisilta yrityskauppiailta. Ammattikalustoa löytyy laidasta laitaan ja tällä hetkellä näkyvillä on yli 16 000 kohdetta. Tutustu palveluun Konepörssin verkkosivuilla osoitteessa: www.koneporssi.com/konekauppa

Konepörssin Konekauppa on rakennettu simppeliksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi. Palvelun tarjonta kattaa kaikki ammattilaisten tarvitseman kaluston. Konepörssin Konekauppa on toteutettu yhteistyössä Nettikoneen kanssa ja palvelua kehitetään jatkossa asiakaslähtöisesti. Konepörssin Konekauppa tarjotaan toistaiseksi veloituksetta kaikille Konepörssin ja Nettikoneen asiakkaille. Kalusto päivittyy molempiin palveluihin automaattisesti.

Myy vaihtokalusto Konepörssin Konekaupassa
Kaluston saat myyntiin Konepörssin Konekauppaan avaamalla Nettix kauppiastunnukset. Nettix yritysasiakkaana saat käyttöösi monipuolisen ja helppokäyttöisen myytävän kaluston hallintatyökalun. Kaluston näkyvyys maksimoidaan näyttämällä kohteet samanaikaisesti sekä Nettikoneessa että Konepörssin Konekaupassa. Myytävän kalustosi syötät hallintatyökaluun vain kerran.

Aktivoi Nettix tunnukset
Mikäli et vielä ole Nettix yritysasiakas, ota yhteyttä ja saat tunnukset voimaan välittömästi. Hinnoittelu alk. 72€/kk. Konekaupan tuotevastaava Teemu Jokinen 040 765 5417, teemu.jokinen@otava.fi

Kehitys jatkuu
Koneporssi.com -verkkomedia on käynyt vuodenvaihteessa läpi muitakin mittavia uudistuksia vastaamaan toimituksen kiihtyvää tahtia. Verkkosivujen uutisnäkymä on täysin uudistettu, uutiset on jaoteltu aihealueittain ja sivuston aihealueita on laajennettu. Työkoneiden ja kuljetuskaluston lisäksi sivuilta löytyy paljon sisältöä esimerkiksi maa- ja metsätaloudesta sekä konepajateollisuudesta. Tiuhaan tahtiin päivittyvällä uutissisällöllä pysyt ajan hermolla. Tallenna uutissivusto kirjanmerkiksi selaimeesi.

Lue seuraavaksi