Uutiset

Uutiset

Vene 21 Båt -messut siirtyy vuoteen 2022

Helsingin Vene 21 Båt -messut on päätetty siirtää vuoteen 2022. Ensi helmikuussa järjestetään kuitenkin uusi verkkotapahtuma. Päätökseen vaikutti venemessujen pitkä valmisteluaika ja kustannusrakenne sekä pitkittynyt poikkeusaika rajoituksineen. Ensi helmikuussa veneisiin ja kaikkeen veneilyyn liittyvään pääsee tutustumaan uudessa Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa 12.–21.2.2021.

Messukeskuksessa järjestettävät Vene Båt -messut on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa esitellään vuosittain noin 500 venettä, veneilytarvikkeita, -varusteita ja -palveluja sekä vesiharrasteita ja kalastusta. Veneiden tuominen messuille vaatii paljon työtä ja siitä tulee myös paljon kustannuksia yrityksille. Nyt marraskuussa yritysten pitäisi tilata veneet ja olla täysin varmoja siitä, että tapahtuma voidaan järjestää rajoituksitta helmikuussa. Epävarmuus ja kiristyneet rajoitukset ovat vaikuttaneet siihen, että venemessut siirretään seuraavaan vuoteen ja nyt panostetaan uuteen helmikuun verkkotapahtumaan.

Viime kerralla Vene 20 Båt -messuilla vieraili yli 70 000 kävijää.
”Nyt on parempi keskittyä Vene 22 Båt -messuihin ja helmikuun 2021 verkkotapahtumaan”, toteaa Vene Båt -messujen toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. ”Siirrosta keskusteltiin Finnboatin hallituksen ja Messukeskuksen edustajien kanssa. Päätös oli yksimielinen ja varmasti oikea. Nyt voimme suunnata katseemme verkkotapahtumaan ja tehdä siitä mahdollisimman kaupallinen ja sisältörikas. Uskomme, että venemessujen uskolliset kävijät löytävät myös verkkotapahtumaan.”

”Olemme tehneet hyvässä yhteistyössä Messukeskuksen kanssa valtavasti töitä hienon ja ennen kaikkea turvallisen messutapahtuman eteen. Käytämme näitä oppeja Vene 22 Båt -näyttelyn valmistelemiseen ja teemme siitä entistä paremman näyttelyn. Emme jätä kuitenkaan veneilijöitä nyt yksin vaan ensi helmikuussa veneisiin ja kaikkeen veneilyyn liittyvään pääsee tutustumaan uudessa Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa”, toteaa Kim Koskinen, Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n hallituksen puheenjohtaja. Messukeskus on järjestänyt nyt poikkeusaikana useita verkkotapahtumia onnistuneesti.


”Ensi helmikuussa uusiin veneisiin, tarvikkeisiin ja varusteisiin pääsee tutustumaan uudessa Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa. Veneilyn ystäviä hellitään, sillä uudessa tapahtumassa löytyy houkuttelevaa tarjontaa ja sisältöä jokaiselle veneilyn ystävälle”, kertoo venemessuista vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Uskomme verkkotapahtumien voimaan nyt poikkeuksellisena aikana. Verkkotapahtuma antaa tärkeää sisältöä, tarjoaa lisäarvoa ja mahdollistaa kävijöiden ja yritysten kohtaamisen virtuaalisesti. Kun taas voimme kohdata, niin verkko tuo lisäarvoa fyysisten tapahtumien rinnalle.”

Messukeskus on valmis järjestämään tapahtumia turvallisesti Messukeskuksessa Helsingissä heti, kun se on viranomaisten mielestä mahdollista. Suuret tapahtumatilat, ilmanvaihto ja erikoisjärjestelyt mahdollistavat messujen järjestämisen myös poikkeusolosuhteissa. Messukeskus seuraa tarkasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja toimii niiden mukaisesti. Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma järjestetään 12.–21.2.2021.

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 22 Båt -messut järjestetään 11.–20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää venemessut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Viime helmikuussa Vene 20 Båt -messuille osallistui 282 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 27 819 neliömetriä.Lue seuraavaksi