Uutiset

Uutiset

Tarraserif lanseeraa tee-se-itse-teippaukset

Kempeleläinen Tarraserif Oy on avannut verkkokaupan tee-se-itse-teippauksille. Tällaista palvelua, jossa asiakas voi itse suunnitella ja mallintaa tekstitarrat kohteeseen, ei ole ennen Suomessa ollut. Asiakas voi suunnitella teipit verkkokaupan työkalulla ja teipata ne itse esimerkiksi ajoneuvoon. Verkkokaupan kohderyhmää ovat yritykset, kuljetusyrittäjät, koneurakoitsijat, pienyrittäjät, haja-asutusalueella asuvat ja kuka tahansa, joka haluaa säästää rahaa teippauksissa asentamalla ne itse.

Verkkokaupassa näkee heti lopputuloksen ja hinnan

Verkkokaupassa asiakas voi suunnitella omat tekstit, siirrellä niitä ja katsoa, miltä teippaus näyttää esimerkiksi ajoneuvoon sijoitettuna. Tämä ominaisuus on aiemmin vaatinut omat erikoisohjelmansa, mutta nyt kuka tahansa voi suunnitella tarratekstit helposti itse. Verkkokauppa näyttää koko ajan tuotteen hinnan, jolloin asiakas tietää heti, miten muutokset vaikuttavat hintaan. Teipit ja asennustyökalut saa tilattua kotiin muutamalla napinpainalluksella. Toimituksen mukana tulevat myös kattavat asennusohjeet.

Itse teippaamalla säästöjä

”Haluamme tuoda teippaukset koko kansan ulottuville Hangosta Utsjoelle”, sanoo toimitusjohtaja Arto Tahkola. Suurten etäisyyksien maassa tällaiselle palvelulle on tarvetta. Koneet ja ajoneuvot saattavat sijaita satojen kilometrien päässä teippausfirmoista, jolloin asennuskulut seisonta-aikoineen nousevat korkeiksi. Me haluamme tarjota tähän apua ja uskomme, että teippien verkkokauppa palvelee kokonaan uutta asiakaskuntaa.

”Suomessa on paljon tee-se-itse-ihmisiä, joilta tällainen edullinen palvelu on puuttunut”, toimitusjohtaja toteaa.

Tarraserif Oy on kokonaan suomalainen perheyritys ja se työllistää valtakunnallisesti 55 työntekijää eri toimipisteissään. Yrityksen päätoimialaa ovat mainosteippaukset, ajoneuvoteippaukset, myymälämarkkinointi ja valomainokset. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 4,6 miljoonaa euroa.

Lue seuraavaksi