Uutiset

Työkoneet

Yli 50 syytä käydä Mansen Mörinöillä, osa 3

Tässä tapahtumajärjestäjien ”ykköstärpit” tapahtumakävijöille. Keräsimme Mansen Mörinöiden käyntivinkit listalle. Näiden lisäksi syitä on varmasti satoja lisää.

Konesilta Oy
Autokeskuksentie 10, Pirkkala
Kubotan maanrakennuskoneet ja laaja valikoima käytettyjä koneita! Tule tutustumaan!

Veho Oy Ab
Jasperintie 1, Pirkkala
Testaa, kuinka taloudellinen kuljettaja olet. Koeaja Mercedes-Benz Actros Veho Pirkkalassa. Saat koeajon päätteeksi kattavan Fleetboard-ajotaparaportin. Parhaat pisteet saanut koeajaja palkitaan. Muistathan ottaa digikortin mukaan koeajolle.

RST-Steel Oy
Haikanvuori 3, Pirkkala
Valikoimasta raskaiden ajoneuvojen RST varusteet aina edulliseen hintaan. Myös muut ajoneuvovarusteet, kalusteista, autonhoitoon.

VTA Tekniikka Oy
Haikanvuori 2, Pirkkala
Esiteltävänä tuottavaa, uusinta tekniikkaa lämmönsäätölaitteiden ja nostureiden parissa työskenteleville ja muuten aiheista kiinnostuneille!

IKH Tampere
Kenkätie 2A, Pirkkala
Laaja valikoima Milwaukeen akkutyökaluja Mörinä hinnoin. Makkaratarjoilu.

Vianor Oy
Nuutisarankatu 19, Tampere
Makkaratarjoilu ja hyviä tarjouksia! mm. Nokian Renkaiden uutuus: Nokian R-truck kuorma-autonrenkaat Mörinä-hinnoin vain 5.-6.4.

Volvo Truck Center
Nuutisarankatu 19, Tampere
Volvo Truck Center Tampereella pääsee tutustumaan Volvon erinomaisesti varusteltuun puuautoon ja kisaamaan puunkuormauksen Suomenmestaruudesta! Volvo Truck Centerillä on esillä Volvo-puuautojen lisäksi muun muassa kattava vaihtoautovalikoima.

Renault Trucks
Nuutisarankatu 19,Tampere
Suomessa ja Euroopassa myyntiään kasvattava Renault Trucks tunnetaan järeiden ja polttoainetehokkaiden työkalujen toimittajana. Tämän vuoden Mörinöissä Volvo Truck Center Tampereen toimipisteen edustalla pääsee tutustumaan mm. Renault Trucks C-sarjan maansiirto- ja koukkuautoihin, sekä D Wide koukkuautoon.

Trafino Oy
Nuutisarankatu 4, Tampere 
Trafino esittelee uutta tulostus- ja teippausosastoa. Trafino tulostaa itse lähinnä työmaataulut sekä asiakkaan tarpeen mukaan kaikki muutkin työmaan- ja kiinteistökilvet ja opasteet. Asiakkaan edut ovat entistä nopeammat toimitusajat sekä edullinen neliöhinta. Asiakas saa kaikki työmaan tarvittavat tuotteet saman katon alta, myös vuokraus- ja asennuspalvelua! Mörinätarjouksena uusi aaltoaita ns. ryppyaita, joka heijastaa sivusta myös.

TAVO Oy
Keskuojankatu 16-18, Tampere
Maailman suurimman LED-valovalmistajan tuotteet nyt valikoimassa. Tervetuloa tutustumaan!

Yli 50 syytä käydä Mansen Mörinöillä, osa 4

Yli 50 syytä käydä Mansen Mörinöillä, osa 1

Yli 50 syytä käydä Mansen Mörinöillä, osa 2

Lue seuraavaksi