Uutiset

Työkoneet

Yleisöennätys Lempäälässä

Vuoden 2016 RealParkin Mansen Mörinöihin osallistuivat RealMachinery Oy, RealParts Oy, yli 85 kappaletta muita näytteille-asettajia ja toimijoita sekä yleisöä ennätykselliset 10 300 henkeä.

Vierasjoukko koostui konealan ammattilaisista, heidän perheistään sekä kuluttajista.

RealParkin Mansen Mörinöiden vuoden 2016 tapahtuman järjestelyistä vastasivat RealMachinery Oy ja RealParts Oy. Koko messukenttä oli noin 25 hehtaarin suuruinen RealParkin alue.

Varsinainen messutoiminta keskitettiin kahteen halliin sekä kolmelle toisiinsa yhdistetyllä ulkoalueelle. Tämän varsinaisen näyttely-alueen pinta-ala ala on kahdeksan hehtaaria.

RaelMachinery Oy esitteli maanrakennuskoneiden ja nostokoneiden toimialojen tuotteita ja palveluita. RealParts Oy avasi komeasti uuden verkkokauppansa, sen showroomin sekä 2 000 neliömetrin myymälän.

Samassa yhteydessä vietettiin RealParkin alueen uuden toimitilan, RealGaten avajaisia.

Tapahtumassa esiteltiin erittäin monipuolisesti maarakennuskoneita, nostokoneita sekä näiden laitteita, lisävarusteita sekä muuta koneihmisiä kiinnostavia asioita.

”Erilaisia työnäytöksiä oli sekä meidän yritystemme että monien muiden näytteilleasettajien suorittamana useita.  Ulkopuolisia” näytteilleasettajia oli 85 kappaletta”, kerrotaan RealMachineryn tiedotteessa.

Lue seuraavaksi