Uutiset

Työkoneet

Yhteistyötä Konekeskon ja RKL Hernesniemen välillä laajalla sektorilla

Yhteistyötä laajalla sektorilla

Yhteistyö Konekeskon ja Seinäjoen alueen myyntimiehen Matti Pakkalan välillä on alkanut vuoden 1990 alkupuolella, jolloin yritys hankki Suomen ensimmäisen Konekeskon myymän Manitou kurottajan. Toiminnan laajentuessa koneita hankittiin lisää ja vaihdettiin uusiin. Nykyisin yrityksellä on 3 kappaletta Manitou kurottajia; MT 1740, MT 1840 ja MRT 1540. MT-malliston jäykkärunkoiset koneet ovat osoittautuneet luotettaviksi peruskoneiksi. Nyt hankittu ympäripyörivä MRT laajentaa kurottajan käyttömahdollisuuksia entisestään. Rakennustyömailla sen monipuolisuus ja tehokkuus nousevat hyvin esille.

Kaivukoneina yrityksellä on New Holland E-215 B ja Kobelco SK-135 SR LC, eli yhteistyökuvio toimii molemmin puolin. Seppo Hernesniemi toteaakin: –Yhteistyö Konekeskon kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Huolto pelaa tarvittaessa, jatkossa on tarkoitus huollattaa omaa kalustoa Konekeskon asentajien ammattitaitoa käyttäen, omalla hallilla.

–Nyt hankittu Manitou MRT 1540 kurottaja on ensimmäinen käytettynä ostettu Manitou. MRT 1540 on ympäripyörivä malli joka antaa todella paljon uusia ”ulottuvuuksia” työskentelyyn työmailla, toteaa Seppo. Luottamus Pakkalan Matin kanssa on asia, jonka nojalla he voivat investoida myös käytettyyn kalustoon. Se mitä sovitaan on pitänyt puolin ja toisin, toteavat miehet kuin yhdestä suusta.

Lue seuraavaksi