Uutiset

Työkoneet

Yanmar SV26 vaikka vuokralle

Yanmar Construction Equipment Europe on esitellyt Euroopan markkinoille uuden, 2,6 tonnin kokoluokkaan sijoittuvan kumitelaisen ja lyhytperäisen SV26-minikaivukonemallin. Valmistajan tiedotteen mukaan kyseessä on ensimmäinen kokonaan Ranskassa (Saint-Dizier) suunniteltu ja valmistettu kone. Lähtökohtana suunnittelulle on ollut vuokrauskäyttö. Kone oli tosin esillä jo vuoden 2013 Baumassakin.

Alhainen kuljetuspaino ja kolmisylinterinen tehokas Yanmarin moottori (17,4 kW) ovat sen vuokrakäyttöä puoltavia ominaisuuksia.

”Uusi SV26 on täydellinen partneri kaikille työmaille, niin rakentamiseen kuin maatiloillekin. Se on erittäin kompakti, mutta silti tehokas ja varsin soveltuva konevuokraamoille”, kertoo YCEE:n toimitusjohtaja Jean-Marc Reynaud.

Valmistaja lupaa polttoaineen kulutukseksi täydellä kaivutehollakin alle neljä litraa tunnissa. Lisävarusteena koneeseen saa myös tyhjäkäyntiautomatiikan neljän sekunnin aikaviiveellä.

Yanmarin VIPPS-hydraulijärjestelmässä on kolme pumppua, joiden yhteistuotto saadaan käyttöön tarpeen mukaan.

Ohjaamossa uusi näyttöpaneli antaa kuljettajalle monipuolista informaatiota. Puomissa on vakiona tehokas LED-valo, joka mahdollistaa pimeän aikaankin työskentelyn. Huollon tekemistä on helpotettu muun muassa avartamalla pääsyä jäähdyttimille. Myös kaikki suojapanelit ovat nyt nopeammin poistettavissa.

https://www.youtube.com/watch?v=0hYBfw9yiE0

SV26 esiteltiin Euroopan johtaville konevuokraajille huhtikuun puolivälissä Berliinissä. Kyseessä on ensimmäinen malli tulevaan SV-perheeseen.

https://www.youtube.com/watch?v=qpipIQU1Nwo

Ja näin se syntyy.

Lue seuraavaksi