Uutiset

Työkoneet

Wilmsin lämmittimiä Aritsolilta

Raumalainen Aritsol Oy on aloittanut saksalaisten Wilms-lämmitys- ja kosteudenpoistolaitteiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin. Valikoimaan kuuluvat niin öljy-, sähkö-, kaasu- ja yhdistelmälämmittimet, jotka tuottavat lämpöä ympäristöön joko ilman välityksellä tai säteilylämpönä, josta esimerkkinä nähtiin Maxpossa infrapunalämmitin.

Wilmsin laitteet on tarkoitettu vaativaan käyttöön hallien, varastojen, työtilojen ja rakennustyömaiden lämmitykseen sekä kosteudenpoistoon. Tarjolla on niin siirrettäviä kuin kiinteästi asennettavia lämmittimiä.
Wilmsin perheyrityksen lämmitinvalmistus käynnistyi jo vuonna 1956 kylmän talven innoittamana. Saksan teollisuus tarvitsi tuolloin ratkaisua varasto- ja tuotantotilojen lämmitykseen. Tämän vuosituhannen alussa yritys oli toimittanut asiakkaille jo yli puoli miljoonaa lämmitintä. Wilmsin tuotteita myydään lähes kaikissa Euroopan maissa, nyt siis myös Suomessa.

Wilmsin polttoöljykäyttöisestä VAL 6 -infrapunalämmittimestä irtoaa säteilylämpöä jopa 40 kilowatin teholla. Säteilylämmitin soveltuu vaikka jäätyneiden työkoneiden sulatukseen maastossa pienen aggregaatin avustuksella. Verkkovirtaa tarvitaan polttoainepumpun pyöritykseen.

Jari Haavisto palvelee Wilmsin lämmitinasioissa.

 

 

Lue seuraavaksi