Uutiset

Työkoneet

Wihurin Tekninen Kauppa – uusi Norcar-jälleenmyyjä

Wihuri Tekninen Kauppa on Norcar-pienkuormainten ja -työlaitteiden uusi jälleenmyyjä Suomessa. Norcar-pienkuormaimet valmistetaan Uudessakaarlepyyssä, Suomessa. Valmistajan mukaan kuormaimet ovat tunnetusti ketteriä, kestäviä ja vahvoja. Norcarin-pienkuormaimia myydään nykyisin 15 maassa ympäri maailmaa. Kotimaan markkinat ovat aina olleet Norcarille tärkeät. Tähän saakka suomalainen asiakaskunta on koostunut lähinnä maanviljelijöistä.

Norcarilla on tuotannossa seitsemän erilaista pienkuormainta, sekä niille noin 50 erilaista työlaitetta. Tuotekehitysosasto kehittää jatkuvasti uusia kuormainmalleja ja työlaitteita. Myös olemassaolevia malleja päivitetään koko ajan uusilla toiminnoilla ja parannuksilla, jotka hyödyttävät niin käyttäjiä kuin ympäristöäkin.

”Kaikki mallit valmistetaan Uudessakaarlepyyssä, missä ne loppuasennuksen jälkeen käyvät läpi tiukan testausohjelman. Testauksella varmistetaan, että kone täyttää Norcar-pienkuormaimille asetetut korkeat vaatimukset. Norcar-pienkuormaimet voidaan varustaa erilaisilla ominaisuuksilla, joihin lukeutuvat hydrauliikka, voimansiirto, turvallisuus ja ajomukavuus. Kaikki tämä siksi, että kuormain täyttäisi loppukäyttäjän asettamat korkeat vaatimukset.

”Pienkuormaimen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Uudella yhteistyöllä otamme tärkeän askeleen kohti suurempia markkinoita, joilla tärkeitä tulevaisuuden aloja ovat muun muassa kiinteistönhoito, teollisuus, maarakennus sekä puutarha-ala. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme tehneet sopimuksen Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden myynnistä Suomessa Wihuri Teknisen Kaupan kanssa” iloitsee Norcar Ab:n myyntijohtaja Jan Hägg. 

”Wihuri on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcar-pienkuormainten ja niiden työlaitteiden valikoima sopii hyvin tuotepalettiimme, koska omat tuotteemme ovat nykyisellään fyysisesti isompia kuin Norcarin valmistamat pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, vahvaa ja ketterää konetta. Yhteistyökumppanin valinnassa meille oli tärkeää, että tuotteiden laatu on yhtä korkea kuin omien koneidemme. Odotamme innolla pitkää ja antoisaa yhteistyötä uuden kumppanimme kanssa”, täydentää myyntijohtaja Ollipekka Sinisalo (Wihuri Oy Tekninen Kauppa).

Lue seuraavaksi