Uutiset

Työkoneet

Wihurille jättitilaus Venäjältä

Willet toimitetaan kokonaispaketteina sisältäen mittavan valikoiman Vilakoneen valmistamia
kesä- ja talvikunnossapitoon tarkoitettuja työlaitteita.

–Kaikki koneet toimitetaan asiakkaalle ennen vuodenvaihdetta ja ensimmäiset koneet lähtevät tehtaalta jo kesä–heinäkuussa. Tilauksen toimittaminen vaatii noin neljäkymmentä rekka-autoa, joten Loimaalla on odotettavissa aikamoinen rekkaralli, toteaa Wihurin teknisen kaupan toimialajohtaja Pertti Rekonen.

–Vilakone Oy on valmistanut vuodesta 1983  ympärivuotiseen katujen ja teiden puhtaanapitoon tarkoitettuja Wille-monitoimikoneita. Koko historiansa ajan Vilakoneen Willet ovat olleet ehdottomia markkinajohtajia kaikissa Pohjoismaissa, ja nyt myös Venäjällä.

–Nyt saadun tilauksen arvoa korostaa se, että kilpailu oli ns. julkinen hankinta ja vastassamme olivat kaikki alan parhaat merkit.  Pietarista saatu Wille-tilaus auttaa koneiden markkinointia myös muualle Venäjälle. Delegaatioita eri puolelta Venäjää on ollut usein vierainamme ja uskomme, että Willen menestystarina on vasta alkumetreillä, sen verran kiinnostuneita asiakkaat ovat koneistamme olleet.  

Vilakone Oy on ollut osa Wihurin Teknisen Kaupan toimialaa vuodesta 2003. Muut Teknisen Kaupan yksiköt ovat Caterpillareita Suomeen ja Baltiaan maahantuova Witraktor;  Linde-trukkeja, ammattityökaluja ja korjaamokoneita, polttonestekäyttöisiä lämmittimiä/ilmastointilait-teita sekä Wille- ja Schmidt-kunnallisteknisiä koneita myyvä Wihuri Oy Autola sekä Mazak-metallintyöstökoneita myyvä Wihuri Oy Työstökoneet. Toimialan palveluksessa on yli 500 alan ammattilaista.

Lue seuraavaksi