Uutiset

Työkoneet

Volvo Operators Club -kisa käytiin Maxpossa

Maxpossa ratkaistiin tämän vuoden kansainväliseen loppukilpailuun Ruotsiin lähtevät taiturit. Volvo Construction Equipment Finland Oy:n käyttökouluttaja Timo Siironen oli vastannut tehtävien laadinnasta. Tällä kertaa kisavälineinä olivat pyöräkuormaaja L35GT sekä kaivukone EC140ELM.

Tiukan kilpailun ykköseksi taituroi ensikertalainen, ammatikseen pyöräalustaista kaivukonetta ajava Antti Huovila, toiseksi sijottui Aleksi Ylitalo ja seuraavat sijat menivät täsmälleen samalla ajalla veljeksille, Eetu ja Teemu Grénille. Paremmuutta ei ratkaistu veljespainilla, vaan vähemmän virhepisteitä saanut Eetu kirjattiin pronssille.

Huovila ja Ylitalo lähtevät siis lokakuussa Ruotsin Eskiltunassa pidettävään loppukilpailuun edustamaan Suomea. 

Kisan ykkönen, Antti Huovila (2. vas.), kakkonen Aleksi Ylitalo (vas.) sekä kolmonen ja nelonen Eetu ja Teemu Grén. 

Volvo Operators Club on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille maarakennuskoneenkuljettajille. Klubi on perustettu yli 20 vuotta sitten, mutta Suomessa se aktivoitui vasta viime vuonna. Maailmanlaajuisesti Volvon kuljettajaklubissa on jo lähes 30 000 jäsentä. Suomen Operators Club kuuluu EMEA-alueeseen ja tämän maanosan klubi on tarkoitettu kaikille kuljettajille Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Operators Clubin tarkoituksena on paitsi järjestää edellä mainittuja kisoja myös nostaa kuljettajien arvostusta ja mahdollistaa heidän ajatustenvaihtoaan yli maiden rajojen.

Lue seuraavaksi