Uutiset

Työkoneet

Volvo-koneille oma huolto Pohjois-Suomeen

Volvo Construction Equipment Finland oy:n liiketoimintastrategian mukaan yhtiö vastaa jatkossa itse maansiirtokoneiden huoltoliiketoiminnasta valtakunnallisesti ja laajentaa huolto-organisaationsa Pohjois-Suomeen kevään 2019 aikana. Asiakas saa jatkossa yhdeltä luukulta niin maansiirtokoneiden myynnin, huollon kuin varaosatkin.

”Myyntiorganisaatiomme on jo ollut valtakunnallinen ja meillä on ollut huoltotoiminnot omissa käsissämme Etelä-Suomessa. Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja keskitämme huollon, myynnin ja varaosat yhteen organisaatioon koko Suomessa. Yhden luukun periaate nopeuttaa ja selkiyttää asiakaspalvelua, kun asiakasprosessit, toimintamallit ja laatukriteerit yhdenmukaistuvat. Lisäksi muutos mahdollistaa uusien palveluiden kehittämisen ja tarjoamisen asiakkaille”, sanoo Volvo Construction Equipment Finland oy:n palvelumyyntipäällikkö Jenni Lampinen.

Volvo Construction Equipment Finland oy:n maansiirtokoneiden huollosta Pohjois-Suomen alueella on tähän asti vastannut Wetteri Power oy, ja yhteistyö jatkuu sopimuskauden loppuun 31.5.2019 asti.

Volvo Construction Equipment Finland oy perustaa kiinteät huoltotoimipisteet Ouluun ja Rovaniemelle sekä huollon satelliittipisteet Kemiin ja Kajaaniin, joista käsin mekaanikot palvelevat asiakkaita kaikkialla Pohjois-Suomen alueella. Yritys panostaa vahvasti mobiiliin kenttähuoltoon.

”Rakennamme alkuvuoden aikana oman organisaation Pohjois-Suomeen ja otamme huoltovastuun 1. kesäkuuta 2019. Alkuun tarvitsemme noin parikymmentä henkilöä eri tehtäviin ja aloitamme rekrytoinnin heti, kertoo Volvo Construction Equipment Finland oy:n toimialapäällikkö Rami Katajisto.

Volvo Construction Equipment Finland oy:llä on jo ollut oma huolto-organisaatio Etelä-Suomessa. Yhtiön maanrakennuskoneiden myyntiorganisaatio on myös ollut valtakunnallinen. Volvo Construction Equipment Finland oy:n Pohjois-Suomen huolto-organisaatio vastaa jatkossa myös Volvo Penta -teollisuusmoottoreiden huollosta ja varaosista.

Wetteri Power oy toimii edelleen Volvo-perheessä tarjoten täydelliset raskaan kaluston palvelut Volvo ja Renault kuorma-autoille sekä huolto- ja varaosapalvelut Volvo linja-autoille. Yhtiöllä on Pohjois-Suomen alueella kahdentoista huoltoauton palveluverkosto.

Lue seuraavaksi