Uutiset

Työkoneet

Villi Länsi 1.-2.4.2022

Konepäivät pyörähtävät taas tänä keväänä kunnolla käyntiin pitkän pandemia-ajan jälkeen. Kaksi vuotta on mennyt ilman konenaisten ja -miesten kokoontumisia, mutta nyt Liedon, Loimaan, Maskun ja Raision seutujen konekauppiaat polkaisevat Villin Lännen jälleen käyntiin keväthankien huvetessa kavioiden alta.

Perjantaista lauantaihin, päivämäärillä 1.–2.4.2022, voi kierrellä läntisen Suomen konetarjontaan tutustumassa. Kun tauko on ollut näinkin pitkä, on kaikilla osallistujatahoilla varmasti paljon kerrottavaa ja näytettävää. Tapahtuman osallistujat sijaitsevat neljällä eri paikkakunnalla eli Loimaalla, Maskussa, Liedossa ja Raisiossa.

Seuraavat yritykset ovat mukana: Atula Huoltopalvelut Oy, Avantpalvelu Oy, Avesco Oy, Euromaster, Finnsiirto Group, KH-Koneet Oy, Konevuokraamo Rentti, Lännen Tractors Oy, Mateko Oy, Pekant Lieto Oy, Priimarengas, RealMachinery Oy, Rotator Oy, Suomen Konetalo Oy, Suomen Rakennuskone Oy, Turun ammatti-instituutti (TAI), Talhu Oy, Tekmep Oy, Varsinais-Suomen Autosähkö Oy ja Wihuri Oy Tekninen Kauppa.

Yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita on esillä myös edellä mainittujen yritysten tiloissa. On työlaitevalmistajia, rahoittajia ym.

Ja unohtaa ei sovi tarjoiluja, joten Villi Länsi -päivänä ei luultavasti tarvitse käydä ABC:llä lounaalla. Eikä sitten muuta kuin peltilehmä alle huhtikuun alkaessa ja suuntana lounaisen Suomen preeriat.


Talhun ennakot Villi Länsi -tapahtumaan.


Lue seuraavaksi