Uutiset

Työkoneet

Villi Länsi 2024 – kevään korkkaaja

Aurajoki ei ole Rio Grande eikä Lieto varsinaisesti Deadwood, mutta muualta Suomesta katsottuna villissä lännessä ollaan, ainakin kahden päivä ajan. Nyt siis kannattaa päivämäärillä 22.–23.3. laittaa ne koneet ja työmaat hetkeksi pauselle ja suunnata omat hevosvoimat kohti Turun seutua. Perinteiset Villi Länsi -konepäivät pidetään totuttuun tapaan kevään alkajaisiksi. Ketään ei tervassa ja höyhenissä pyöritetä, joten rohkeasti vaan liikkeelle.


Artikkelikuva: Maaliskuun lopulla jokainen itseään kunnioittava konenainen ja -mies pistää kauhat tauolle ja suuntaa hevosensa turvan kohti Länsi-Suomea.


Suurin osa mukana olevista koneliikkeistä sijoittuu Lietoon ja Avantin teollisuusalueelle, mutta muuallakin koettavaa ja katseltavaa riittää. Esimerkiksi Lännen Tractors Loimaalla pitää avoimia ovia Villin Lännen aikana. Myös Maskussa ja Turussa kohteita on. Kaikki järjestäjät ja yhteistyökumppanit löydät osoitteesta www.villilansi.fi.

Tapahtuman kohteet ovat auki perjantaina kello 9–17 ja lauantaina 9–14. Perinteisesti järjestäjillä on kävijöille esittää hyviä tarjouksia sekä pientä purtavaakin kurnivien mahojen täytteeksi löytyy. Koska suurin osa kohteista on lähellä toisiaan, on kävijöiden helppoa vierailla usealla tontilla lyhyessäkin ajassa.Lue seuraavaksi