Uutiset

Työkoneet

Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma vuoden kuluttua

Viheralan suurin seminaari- ja messutapahtuma järjestetään seuraavan kerran helmikuussa 2023 Jyväskylän Paviljongissa. Syy tapahtuman siirtoon on koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne. Viherpäivien järjestäjä on Viherympäristöliitto ry. Viherympäristöliiton hallitus on päättänyt siirtää Viherpäivät 9.-10.2.2022 vuodelle 2023

”Haluamme tapahtumanjärjestäjänä toimia vastuullisesti haastavassa tilanteessa. Nykyinen koronatilanne rajoittaa sekä näytteilleasettajien, messu- ja seminaarivieraiden että luennoitsijoiden osallistumista tapahtumaan. Päätös on syntynyt yhteisymmärryksessä yhteistyökumppaneiden kanssa”, kerrotaan tiedotteessa.

”Haluamme varmistaa laadukkaan ja turvallisen tapahtuman kaikille osallistujille ja siksi panostamme nyt vuoden 2023 tapahtuman suunnitteluun. Näytteilleasettajien varaukset siirtyvät automaattisesti vuodelle 2023. Näyttelypaikan varanneita tiedotetaan asiasta suoraan.”

Myöhempään ajankohtaan (huhti-elokuulle 2022) on alustavasti suunnitteilla korvaava tapahtumasarja, josta tiedotetaan lähiaikoina tarkemmin. 

  • Vuodesta 1980 lähtien järjestetty Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja verkostoitumistapahtumana. Edellisen kerran Viherpäivät järjestettiin Jyväskylässä helmikuussa 2020. Vuoden 2021 Viherpäivät toteutettiin tapahtumasarjana, johon sisältyivät Viherp@iv@t-verkkotapahtuma, KESY-webinaari ja Viherympäristöliiton 30-vuotisjuhlat. Lue seuraavaksi