Uutiset

Työkoneet

Vetro-Shippingille Mecliftin 18-tonninen

Puolalainen Vetro-Shipping valitsi Mecliftin 18 tonnin kurottavan trukin tehostamaan satamaoperaatioitaan Gdanskin satamassa.
”Päätimme valita Mecliftin, koska sen ominaisuudet olivat ylivoimaiset kilpailijoiden tuotteisiin verrattuna”, sanoo Pawel Szpiller Vetro-Shippingiltä.

”Meclift on ketterä, innovatiivinen ja taloudellinen – nämä kriteerit olivat keskeisiä valintaprosessissamme. Meclift on ainutlaatuinen, koska se mahtuu ajamaan kontin sisälle ja huolimatta pienestä koosta, se jaksaa nostaa 18 tonnin taakan. Mecliftin ominaisuudet parantavat selkeästi tuottavuuttamme rahdin käsittelyssä, mikä on luonnollisesti myös asiakkaidemme etu”, Szpiller jatkaa.

”Kun vertasimme kilpailevia vaihtoehtoja keskenään, saimme apua Zeppelin Polandilta, joka suositteli Mecliftiä vastaamaan tarpeisiimme”, päättää Szpiller.

“Tuotteen erinomaisen laadun ja ominaisuuksien lisäksi tärkeimmät tekijät päätöstilanteessa olivat huollon olosuhteet ja laatu, tuotteelle annettava takuu sekä rahoitusjärjestelyt. Zeppelin Poland hankki Meclift ML1812R -koneen lyhytaikaisen vuokrauksen laivastoonsa. Asiakkaan tarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja yhtiömme taustatekijät mahdollistivat yhteistyön aloittamisen Vetro-Shippingin kanssa. Asiakkaan tarpeiden kartoittamisen jälkeen oli selvää, että Meclift on paras vaihtoehto Vetro-Shippingin vaatimuksiin”, sanoo Marcin Wajdzik, Zeppelin Polandin aluemyyntipäällikkö.

”Olemme olleet Mecliftin jälleenmyyjä Puolassa jo vuosia. Pyrimme aina
tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut toteuttaen joka kerran mottoamme – We create solutions”, jatkaa Wajdzik.

“Olemme tyytyväisiä, että Vetro-Shipping valitsi meidän kurottavan trukkimme tehostamaan satamaoperaatioitaan Gdanskissa. Sekä Gdanskin satama että Vetro-Shipping ovat Itämeren alueella edelläkävijöitä satamaoperaatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Olen ylpeä siitä, että Meclift on nyt osa yhtä Euroopan tehokkainta logistista järjestelmää”, sanoo toimitusjohtaja Janne Kalliomäki Mecalift Oy:stä, joka tuottaa ja myy Meclift-trukkeja.

Meclift-trukit kootaan Mecalift Oy:n lukuun Lännen Tractors Oy:n tehtaalla Loimaalla.

”Olemme rakentaneet Mecliftiä varten oman kokoonpanolinjan ja meillä on positiiviset odotukset tuotantomääriä kohtaan. Olemme myös huomanneet Mecalift Oy:n laatuvaatimukset tuotteidensa osalta hyvin korkeiksi, mikä ei kuitenkaan aiheuta organisaatiollemme huolta, koska olemme tottuneet tekemään omatkin tuotteemme korkeimpia mahdollisia laatustandardeja noudattaen”, sanoo Lännen MCE Oy:n toimitusjohtaja Timo Huttunen.

Lue seuraavaksi