Uutiset

Työkoneet

Verkostoalalla isoja muutoksia

Verkosto-messut

Tampereella 28.–29.1.2015 järjestettävät sähkö- ja tietoverkkojen ammattimessut ovat saavuttaneet laajan suosion. Vuoden 2015 Verkosto-messuista on tulossa suurempi tapahtuma kuin koskaan aiemmin. Uusi sähkömarkkinalaki ja verkkoliiketoiminnan nopea kehitys tuovat alalle paljon uudistuksia, muutoksia ja investointeja, minkä johdosta alan tapahtumalle on kova kysyntä. Verkosto on noussut yhdeksi Tampereen Messut Oy:n nopeimmin kasvavista ammattimessutapahtumista.

”Tapahtuman myynti on edennyt ennätyksellistä vauhtia ja näyttelypinta-alaa on jo tässä vaiheessa myyty edelliskerran toteumaa enemmän. Uusia yrityksiä viime kertaan nähden messuilla on lähes 40. Suomen lisäksi alan toimijoita on tulossa Italiasta, Ruotsista, Saksasta ja Tanskasta”, kertoo projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Tampereen Messut Oy:stä.

”Verkkoliiketoiminnan alalla on kova kehitysvauhti ja edessä on isoja muutoksia, joten yritykset kaipaavat tilaisuutta tutustua uusiin ratkaisuihin ja saada ajankohtaista tietoa toimintansa tueksi. Alalla investoidaan tulevina vuosina merkittävästi, joten myös yritysten, jotka eivät vielä ole tällä toimialalla, kannattaisi tulla messuille tutustumaan uusiin bisnesmahdollisuuksiin”, sanoo ammattimessujen tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä. ”Verkosto tullaan toteuttamaan Tampereella myös vuonna 2017.”

Verkosto 2015 -messuilla nostetaan uuden sähkömarkkinalain lisäksi laajasti esille myös muut ajankohtaiset aiheet ja uudistukset.

Lue seuraavaksi