Uutiset

Työkoneet

Verkosto-messut siirtyy tammikuuhun 2023

Energia- ja tietoverkkoalan ammattimessut Verkosto siirtyy tuttuun ajankohtaansa parittoman vuoden alkuun. Yhteiskunnan kriittisen infrastruktuurin toimijoiden tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 25.–26.1.2023.

Päätös Verkosto-messujen siirrosta muodostui kentän ammattilaisten toiveesta ja yhteisestä tahdosta turvata energia- ja tietoverkkojen häiriötön toiminta. Verkosto-messujen toimeksiantajan Energiateollisuus ry:n johtaja Janne Kerttula kokee tapahtuman siirron valitettavana, mutta välttämättömänä ratkaisuna energia- ja tietoverkkojen ainutlaatuisen toimialan näkökulmasta.

”Verkosto-messut ovat tarkoin kohdennettu tapahtuma energia- ja tietoverkkoalan toimijoille, jotka työskentelevät kriittisen infrastruktuurin parissa ja keneltä rajoitukset poistuvat viimeisten joukossa. Alamme yhtiöt kantavat vastuun ensisijaisesti energian ja datan toimitusvarmuudesta ja siksi yhtiöiden rajoitukset ovat tiukempia kuin ympäröivässä yhteiskunnassa, joka jo availee toimintojaan”, sanoo Kerttula.

Energia- ja tietoverkkoalan ammattitapahtuman siirtäminen sijoilleen parittoman vuoden tammikuulle koetaan johdonmukaiseksi ratkaisuksi. Energiateollisuus ry, Tampereen Messut Oy ja alan eri toimijat ovat sopineet tiiviin yhteistyön jatkumisesta ja tapahtuman järjestämisestä jälleen tammikuussa 2023.

”Koemme, että päätös siirtää messut alkuperäiseen ajankohtaan tammikuulle on perusteltu päätös ja uskomme, että vuonna 2023 Verkosto-messut jatkaa alan kärkitapahtumana”, jatkaa Kerttula.

Tapahtuman ohjelmasisällöt ja teemakokonaisuudet siirtyvät sellaisenaan tulevaan ajankohtaan. Verkosto-messut keräävät energia- ja tietoverkkoalan ajankohtaisten aiheiden ytimeen jälleen tammikuussa 2023.Lue seuraavaksi