Uutiset

Työkoneet

Veho avaa uuden Van ProCenter -myymälän Tukholmaan

Veho avaa Mercedes-Benzin ammattikäyttöön suunnattuihin kuljetusajoneuvoihin keskittyvän Van ProCenter -liikkeen Tukholmassa Veho Bil -myymälän yhteyteen 23. marraskuuta. Kungens Kurvan kaupunginosassa aukeava myymälä on Veholta merkittävä investointi Ruotsin ammattiajoneuvomarkkinoille. Kymmenen vuotta sitten Ruotsiin laajentuneen Vehon osuus maan Mercedes-Benzin myynnistä on noussut 12 prosenttiin.

”Ruotsi on Veholle tärkeä kasvualue. Nyt auennut Van ProCenter-liike on konkreettinen esimerkki halustamme laajentaa läsnäoloamme Tukholman alueella”, toteaa Vehon ulkomaiden liiketoiminnoista vastaava kenttäjohtaja Kenneth Nyman.

Autokauppojen painopiste on viime vuosina siirtynyt henkilöautoista yhä vahvemmin myös ammattikalustoon. Van ProCenter on Daimlerin ja Mercedes-Benzin sertifioima konsepti, joka velvoittaa myymälän tarjoamaan erittäin laajan palveluvalikoiman ammattiajoneuvoihin liittyen. Liikkeen avaaminen onkin Veholta merkittävä panostus Tukholman seudun paketti-autoasiakkaisiin.

Van ProCenterin henkilökunta on erikoistunut Mercedes-Benzin kuljetusajoneuvoihin, ja ymmärtää logistiikka-alan ammattilaisten tarpeet. Asiakkaalle Van ProCenter -liike tarjoaa ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi laadukkaat puitteet tutustua eri ajoneuvoihin. Koeajo järjestyy 24 tunnin sisällä, ja asiakkaan ulottuvilla on huomattavan laaja mallivalikoima. Tarjolla on myös kilpailukykyiset rahoitusratkaisut ammattiajoneuvon hankkimiseksi. Kuljetusajoneuvoihin erikoistuneet mekaanikot päivystävät myymälässä kattavien aukioloaikojen puitteissa. Kaikki toiminta tähtää siihen, että asiakkaan odotusaika liikkeessä on mahdollisimman lyhyt.

”Van ProCenter on erittäin arvostettu konsepti läpi Euroopan. Veholle Van ProCenter-liike on ensimmäinen laatuaan. Kungens Kurvaan rakennettiin Van ProCenteriä varten laajennusosa. Sen avautuminen kertoo osaltaan myös siitä, kuinka sujuvaa yhteistyömme Mercedes-Benzin kanssa on niin Suomessa kuin Ruotsissa”, Kenneth Nyman toteaa.

Lue seuraavaksi