Uutiset

Työkoneet

Valtralle taas muotoilukilpailun ykkössija

Viidennen sukupolven Valtra N -sarja voitti iF Design Award 2022 -kilpailussa tuotesuunnittelukategorian. N-sarjan saavuttamat palkintopisteet osoittavat sen ylivoimaisuutta omassa luokassaan. Tämä viimeisin muotoilupalkinto jatkaa Valtran upeaa menestystä muotoilukilpailuissa.

Tänä vuonna iF Design Award -palkinnon saavuttamiseksi olisi riittänyt 270 pistettä. Valtran N-sarja keräsi tuomaristolta huimat 405 kokonaispistettä. Palkintotuomaristo arvioi N-sarjaa viiden arvostelukategorian mukaan: tuoteidea, muotoilu, toimivuus, erottuvuus ja vaikuttavuus.

Tämä viimeisin iF Design Award -palkinto ei ole Valtralle vain palkinto muiden joukossa. Se on osoitus siitä kuinka Valtra kuuntelee asiakkaitaan ja integroi palautteen traktorin suunnitteluun.

“On kunnia ottaa vastaan iF Design Award -palkinto näin korkeilla pistemäärillä. Etenkin tuomariston korkealle arvostama tuotteen toiminnallisuus on ominaisuus, jota myös asiakkaamme arvostavat. Tämä osoittaa myös, että missiomme tarjota maailman paras traktorikokemus asiakkaillemme toteutuu”, sanoo Valtran muotoilu- ja käyttäjäkokemusjaosta vetävä Kimmo Wihinen.

iF Design Award on yksi maailman arvostetuimmista muotoilukilpailuista. Jo vuonna 1953 Saksassa järjestetty kilpailu tekee kuluttajille ja suunnittelijoille tutuksi parhaan muotoilun osaamista. Tänä vuonna kilpailuun osallistui ennätysmäärä tuotteita ja projekteja, yhteensä 10 776 kappaletta. Kaikki osallistumiset arvioitiin ja pisteytettiin. Kilpailun kansainvälisinä tuomareina toimi 75 muotoilun asiantuntijaa. 

Valtran N-sarja palkittiin nyt lyhyen ajan sisällä toistamiseen juuri maaliskuun lopulla saavutetun Red Dot -muotoilupalkinnon lisäksi. Tämä osoittaa, että N-sarjalle ei mikään haaste ole liian suuri eikä mikään työ liian pieni.

Asiakkaat pääsevät kokemaan N-sarjan Valtran Showroomissa
>>>>> https://showroom.valtra.com.


Lue seuraavaksi