Uutiset

Työkoneet

Valtra uudistaa brändinsä

Uuden T-sarjan esittelyn yhteydessä Valtra uudisti myös brändi-identiteettinsä ja julkaisee uuden asiakaslupauksensa ´Your Working Machine´. Muutos on globaali ja koskee myös Valtran Brasilian tehdasta, sen toimintaa ja tuotteita. Valtra haluaa vastata entistä paremmin asiakkaan tarpeisiin. Ydinajatuksena on tarjota asiakkaalle palvelukonsepteja ja tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja vastaavat asiakkaan käyttötarkoituksiin. Asiakaslupauksen Your -sana kuvastaa Valtran tapaa toimia lähellä asiakasta ja räätälöidä jokainen traktori asiakkaan tarpeiden mukaan. Working kertoo Valtran osaamisesta ja kyvystä toimia vaativissa työskentelyolosuhteissa Brasilian kuumuudesta Pohjolan pakkasiin. Machine korostaa koneen itsensä tärkeyttä, sen kestävyyttä, voimaa ja monikäyttöisyyttä.

Toiminnan ja tuotteen muutoksen myötä myös yritysilme näyttää erilaiselta kuin ennen. Sen ajanmukaistaminen ja yhtenäistäminen globaalisti tulee näkymään vahvasti viestintäkanavissa ja muissa asiakkaan kohtaamispisteissä. Historiallinen värimaailma on säilytetty, mutta mukaan on tullut raikkautta, dynaamisuutta ja rohkeutta.

Neljännen sukupolven T-sarja on esimerkki Valtran brändiuudistuksesta tuotepuolella. Skandinaavinen design-perimä huomioiden ja brändilupaus lunastaen on luotu tuote, joka tulee vahvistamaan Valtran kilpailukykyä ja avaamaan tietä muiden tuotteiden jatkokehitykselle.

Kokonaisuudessaan Valtran on nyt entistä rohkeampi, modernimpi ja lähellä asiakasta. Uusi asenne heijastuu kaikkeen mitä Valtra tekee tuotteen suunnittelusta valmistukseen ja paikallisen myyntiorganisaation palveluun. Dynaaminen ja moderni Valtra vastaa asiakkaan tarpeisiin yksilöllisillä, ennakkoluulottomilla ja luotettavilla ratkaisuilla.

TP

Lue seuraavaksi