Uutiset

Työkoneet

Vaivattomuutta vuokraamalla

Sesonkiluonteisissa koneilla tehtävissä lumitöissä on viime vuosina vuokrakaluston käyttö lisääntynyt merkittävästi. Eikä ihme sillä vuosittain satava lumimäärä vaihtelee huomattavasti ja sesongin alkua on ollut vaikea arvioida.

Omaan auraus- ja kuormauskalustoon investoinnin vaihtoehdoksi onkin noussut vuokrakoneiden käyttö. Honkajoella, Pohjois-Satakunnassa sijaitseva Konevuokraamo Rentti on toiminut konevuokrausalalla jo yli 15 vuotta.

”Lumikoneita vuokraamalla aikoinaan aloiteltiin”, kertoo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo. ”Se oli jo silloin sesonkiluonteista ja lunta tuli toisinaan suuria määriä. Urakoitsijoille saattoi silloin tulla tarve lisätä kalustoaan kesken kautta juuri vuokraamalla. Nykyään vuokraamme kalustoa yhä enemmän kaikkialle Suomeen ja yhä moninaisempiin töihin”, lisää Leivo. 

Asiakaskohtaista palvelua

Vuokrakoneilta odotetaan ja vaaditaan yhä enemmän. ”Meiltä asiakas saa aina laadukkaan ja huolletun koneen, joka varustellaan käyttötarpeiden mukaisesti”, sanoo Leivo. Rentillä on monipuolinen oma maahantuonti ja merkkiedustus peruskoneista työlaitteisiin. Oma huoltokorjaamo varustelee ja huoltaa koneet aina ennen luovutusta. ”Meillä on lisäksi myös maanlaajuinen huoltoverkosto varmistamassa koneiden käyttöastetta ja tarvittaessa toimitamme asiakkaalle varakoneen tilalle”, kertoo Juha Leivo. 

Rentin konevalikoimasta voi vuokrata huolletut ja laadukkaat työkoneet päiväksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi sopimuksen mukaan. Koneita vuokrataan ja myydään kaikkialle Suomeen ja Rentin kuljetuspalvelu vie tarvittaessa koneen edullisesti kauemmaskin. ”Olemme toimittaneet paljon koneita eri puolille Suomea. Lumityökone kannattaa varata ajoissa, koska silloin voimme neuvotella edullisen tarjouksen pitkäaikaisvuokrauksesta.” 

Konevuokraamo Rentin Juha Leivo ja Markus Lehtimäki palvelevat tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. ”Jos sopivaa konetta ei löydy varastosta, niin silti kannattaa ottaa yhteyttä. Monesti sopiva kone saattaa olla jo tulossa, sillä konevalikoimaa uudistetaan jatkuvasti.”

www.rentti.com

Lue seuraavaksi