Uutiset

Työkoneet

Uutuusmalli Leotechiltä

Leotech on uudistanut Rotofog RFA-sarjaansa, joka on autonominen yksikkö sumusuihkeeseen perustuvalla pölynsidontamenetelmällä. RFA-laitteessa on sisäänrakennettu pumppu ja se pystyy hyödyntämään myös matalan vesijohtoverkostopaineen. RFA:ssa on 360 astetta kääntyvä pää, jonka käyttökorkeus on jopa noin kuusi metriä. Suihkutusputki voidaan kääntää kuljetuksen ajaksi alas, mikä alentaa kuljetuskustannuksia.

RFA-sarjan sumusuihkulaitteet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Helppokäyttöistä RFA-yksikköä voidaan ohjata suoraan laitteesta tai kauko-ohjauksella. Suihkepään pyörimiskulma sekä käyttö- ja taukoajat voidaan helposti säätää ohjauspaneelista, jolloin yksikkö toimii automaattisesti. Ohjelmoitujen asetusten ansiosta myös veden kulutus on maahantuoja Hansa-Machinesin tiedotteen mukaan hyvin matala.

Rotofog RFA on valmistajan mukaan tehokas, hiljainen ja käyttökustannuksiltaan edullinen laite. Laitteesta on saatavana kolme eri kokoa eri käyttötarkoituksiin. Rotofog RFA toimitetaan käyttövalmiina joko pyörillä varustettuna (RFA 10), tai asennettavaksi tasaiselle maalle/olemassaolevien rakenteiden päälle tai vaihtoehtoisesti betonialustalla, jolloin sen käsittely trukilla on helppoa (RFA 20-40).
Lue seuraavaksi