Uutiset

Työkoneet

Uutuus-Giant esillä Mansen Mörinöillä

Tobrocon lippulaiva Giant V761T on nyt rantautunut Suomeen. Maahantuoja Kurikan Hyväkone Oy esittelee uuden sukupolven pyöräkuormaajaa ensimmäistä kertaa Suomessa Mansen Mörinöillä. Koneen lisäksi tapahtumaan osallistuvat perjantaina myös edustajat Hollannista, Tobroco:n tehtaalta.

Valmistajan mukaan V761T-pyöräkuormaajasta erityisen tekee sen ainutlaatuinen ja täysin uudenlainen voimanhallinta järjestelmä. Kone kykenee jakamaan Deutz-dieselmoottorin tarjoamat 76 hevosvoimaa juuri sinne, missä tehoa tarvitaan. V761T säätää kaasun, välityksen, työhydrauliikan tuoton sekä paineen juuri sopivaksi kulloisenkin tilanteen mukaan. Järjestelmällä saavutetaan valmistajan lupaamana huomattavasti parempi polttoainetehokkuus, kuin perinteisellä tekniikalla.

V761T (5600 kg)  tarjoaa täysin ohjelmoitavissa oleva työhydrauliikan. Tämä uusi virtauksenjakojärjestelmä mahdollistaa käytettävissä olevan öljyvirtauksen ohjaamisen toisistaan riippumattomasti eri toiminnoille. Esimerkiksi puomin nosto- ja laskunopeudet sekä kiihtyvyydet voidaan ohjelmoida jokaiselle työlaitteelle erikseen. Näin ollen työtuntuma on jokaiseen tilanteeseen optimaalinen. Maksimi siirtonopeus, 35 kilometriä tunnissa lyhentää siirtymä aikoja. Valmistaja lupaa, että älykkään voimanhallinnan ansiosta V761T tekee siirtoajonkin pienellä polttoaine määrällä. V761T määrittää taloudellisimman välityksen ja kaasun asennon kulloisenkin ajotilanteen mukaan.

V761T-pyöräkuormaajasta on saatavana myös TELE-malli, jonka nostokorkeus ylettyy yli viiteen metriin. Kuormantunteva työhydrauliikka (100 l/min – 250 bar) ei turhaan kierrätä ja lämmitä öljyä järjestelmässä, vaan tuottaa vain tarpeen vaatiessa riittävän paineen ja virtauksen. Pyöräkuormaaja on tilattavissa vakiopumpun sijaan 150 litraa minuutissa tuottavalla pumpulla, joka riittää isonkin työlaitteen tarpeisiin.

Työkoneeseen on saatavana myös paljon lisäominaisuuksia, kuten isompi työpumppu, huomiovalot tai Giantin patentoima Stabilo-järjestelmä.

www.hyvakone.com

www.mansenmorinat.fi

Lue seuraavaksi