Uutiset

Työkoneet

Uutta Avant Tecno Oy:ltä

Uusi keräävä ruohonleikkuri sopii työlaitteeksi 200-, 500- ja 600-sarjan Avant-kuormaimiin.

Keräävä ruohonleikkuri mahdollistaa leikkuujätteen keräämisen vaivattomasti ja yksinkertaisesti. Leikkurin työleveys on 1200 millimetriä. Suuren imutehonsa ansiosta sillä voi kerätä myös nurmikolle varisseet lehdet. Ruohonleikkurin kaksi terää murskaavat lehdet, ruohon ja muun leikkuujätteen hienoksi silpuksi, joka pakkautuu keräyssäiliöön tiiviiksi paketiksi.
Säiliön tilavuus on 210 litraa, joten suurienkaan alojen keskeytymätön leikkaaminen ei ole ongelma. Kerääjän tyhjennys on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kerääjän kansi avautuu kaasujousien varassa ja kerääjä voidaan tyhjentää kuormaajan puomia avuksi käyttäen. Murskattu jäte kompostoituu nopeasti uusiokäyttöä varten. Keräävä ruohonleikkuri sopii työlaitteeksi 200-, 500- ja 600-sarjan Avant-kuormaimiin.

Avant-kaivurilla ahtaisiinkin paikkoihin

Kaivulaite 210 on täysin uusi malli, jolla on helppo hoitaa yleisimmät kaivutyöt myös ahtaissa paikoissa. Kaivurin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen työskentelymukavuuteen. Työlaitetta on helppo hallita ja työskentely tapahtuu ergonomisesti. Kaivurin rungon matalan rakenteen ansiosta koneen ohjaamosta on hyvä näkyvyys kaivantoon. Kaivuri 210:n suurin mahdollinen kaivusyvyys on 2,1 metriä ja se on kokoisekseen tehokas ja vahvarakenteinen. Se on helppo ja nopea kiinnittää pienkuormaimeen. Kaivurin liikkeitten nopeutta voidaan säätää portaattomasti. Säädettävän kaivunopeuden ansiosta se sopii sekä kokeneille että kokemattomille kuljettajille. Avantin yksinkertainen ja edullinen kaivulaite 210 sopii työlaitteeksi 500- ja 600-sarjan koneisiin.

Avantin uudesta iskuvasarasarjasta löytyy sopiva vasaramalli kaikkiin Avant 300-, 500- ja 600-sarjan koneisiin. Avant-iskuvasaroiden kotelovaimennus pienentää melutasoa ja vähentää värinöiden välittymistä ohjaamoon. Erityisesti teleskooppipuomilla varustettuna sen ulottuvuudet ovat hyvät. Avantin uusi kurottajatyyppinen nostopuomi 500- ja 600-sarjan koneissa takaa erinomaisen näkyvyyden piikkausalueelle. Avantin etu purkutöissä on, että samalla koneella voi tehdä sekä rikotuksen että materiaalin poiskuljetuksen. Ahtaissa ja painorajoitetuissa paikoissa Avantit ovat valmistajan mukaan lyömättömiä.

Avant-iskuvasarat

MALLI AVANT B70
-paino 70 kg
-iskuvoima 112 J
-iskunopeus 1300-2500 bpm
-työkalun halkaisija 36 mm

MALLI AVANT B110
-paino 110 kg
-iskuvoima 180 J
-iskunopeus 1600-2600 bpm
-työkalun halkaisija 42 mm

MALLI AVANT B160
-paino 160 kg
-iskuvoima 270 J
-iskunopeus 1100-2100 bpm
-työkalun halkaisija 50 mm

Kevytohjaamo lisää työskentelymukavuutta

Avant on tuonut markkinoille kaksi kevytohjaamomallia. Kevytohjaamolla varustettu kone soveltuu ympärivuotiseen ulkotyöskentelyyn ja parantaa pienellä investoinnilla huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.Yksinkertaisin ja edullisin vaihtoehto on kevytohjaamo, joka tarjoaa kohtuullisen suojan sateelta ja tuulelta. Tässä mallissa on tuulilasi, oikeanpuoleinen ikkuna ja takasuoja. Avantin varustellummassa kevytohjaamomallissa tuulilasin, oikeanpuoleisen ikkunan ja takasuojan lisäksi on ovi ja lämmityslaite. Molemmista ohjaamoista on esteetön näkyvyys työskentelyalueelle ja työympäristöön. Kevytohjaamon saa lisälaitteena 500- ja 600-sarjan Avant-kuormaimiin.

Avant Tecno Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen pienkuormaimiin keskittynyt yritys. Avant-pienkuormainten tärkeimmät käyttökohteet ovat viherrakentamisen, rakentamisen, kiinteistönhoidon ja maatalouden lisäksi myös vapaa-ajan hyötykäyttö.
Avant Tecno Oy:n tuotanto, tuotekehitys ja myynti sijaitsevat Ylöjärvellä. Yrityksellä on myyntiyhtiö Saksassa ja Isossa-Britanniassa sekä maahantuoja yli 40 maassa eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuotannosta noin 75 prosenttia menee vientiin. Avant Tecno Oy:n budjetoitu liikevaihto vuodelle 2008 on yli 60 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 170 henkilöä. Lisätiedot www.avanttecno.com.

Lue seuraavaksi