Uutiset

Työkoneet

Uusin MotorCenter Helsinkiin

YIT toteuttaa ensimmäisen Kehä I:n varrelle sijoittuvan MotorCenterin Pohjois-Helsinkiin. Pukinmäen ja Oulunkylän rajalle nouseva uudishanke on jo rakenteilla ja se valmistuu keväällä 2018. MotorCenter Oulunkylä on laajuudeltaan lähes 3 000 neliötä. Kohteen omistaa Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat, jota hallinnoi Fennia Varainhoito Oy.

MotorCenter Oulunkylä sijaitsee hyvällä liikepaikalla Kehä 1:n ja Käskynhaltijantien liittymässä osoitteessa Isonpellontie 7. Jatkossa työmatkailijat ja lähiasukkaat voivat hoitaa autoiluun liittyvät asiointinsa kotimatkan varrella: katsastuspalvelut tarjoaa CityKatsastus, auton huoltamisen Autokorjaamo Helsingin Diesel, autopesut Quick Wash Autopesut. Palveluvalikoimaa täydentää vielä LVI-tukku Onninen Express. Autoilijan huollosta ja tankkauksessa vastaa BURGER KING®. Liiketilavuokraus on edennyt vahvasti ja vain yksi tila on enää vapaana.

”MotorCenter Oulunkylä on jo seitsemäs YIT:n kehittämän MotorCenter-konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, jota maailmanluokan ravintolabrändi BURGER KING® autokaistoineen täydentää mainiosti. Avautuessaan toukokuussa 2018 MotorCenter Oulunkylä parantaa autoilijoiden palvelutarjontaa alueella moninkertaisesti ja sen sijainti Kehä 1:llä suurten asiakasvirtojen varrella auttaa kaikkia sen toimijoita menestymään”, YIT:n johtaja Timo Lehmus sanoo.

”Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I sijoittaa strategiansa mukaisesti kohteisiin, jotka tuovat pidemmällä aikavälillä mahdollisimman vakaan kassavirtatuoton sekä arvonkehityksen, suhdanteista riippumatta. Kohde, joka sijaitsee erittäin keskeisellä ja näkyvällä paikalla Helsingissä ja jonka liikeidea on palvella liikkuvaa ihmistä, edustaa tätä strategiaa parhaimmillaan. Uskomme kohteen vahvistavan rahastosalkkuamme ja tyydyttävän sijoittajiemme tarpeet”, kertoo Fennia Varainhoito Oy:n kiinteistöliiketoiminnan johtaja Timo Rantala.

MotorCenter on YIT:n kehittämä palvelukonsepti, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin. MotorCenter Oulunkylä on järjestyksessä seitsemäs rakenteilla tai toiminnassa oleva konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, joka palvelee asiakaskuntaa toistuvissa tarpeissa lähellä omaa asuinaluetta tai kulkureittejä. OP.

Lue seuraavaksi