Uutiset

Työkoneet

Uusi yhtiö lisälaitekauppaan

Green Attachments Oy on suomalainen Cleantech yhtiö, joka keskittyy omien sanojensa mukaan palvelemaan purku- ja kierrätyssektorilla toimivia asiakkaita nykyaikaisella otteella. Yritys on erikoistunut kaivukoneiden ja pyöräkuormaajien lisälaitteiden myyntiin.

Green Attachments toimitti Gles Oy:lle kaksi 3800 kiloa painavaa ja pyörinnällä varustettua Yellow RV40 -pulveroijaa. Kuvissa ja allaolevassa videossa laite on purkamassa ja pulveroimassa koulua Järvenpäässä.

Yhtiön nimi, Green Attachments, syntyi perustajansa Benjami Pitkäsalon etsiessä yhteistä tekijää myytäväksi valikoimilleen tuotteille.

”Tärkeäksi seikaksi nousi se, että Cleantech ja kierrätys ovat nykypäivänä arvostettu ja oleellinen osa yrityksen toimintaa. Purkujätteen heittäminen mereen olisi ehkä halvempaa, mutta onneksi nykyään yhä useammat asettavat enemmän painoarvoa tulevaisuudelle. Sen seurauksena kierrätys ja jätteen uudelleenkäyttö lisääntyvät joka puolella. Yhtiömme tekee myös konsultointia liittyen purkujätteen kierrätykseen”, kertoo Benjami Pitkäsalo.

Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Lahdessa ja varasto Euroopassa, mikä takaa Pitkäsalon mukaan nopeat toimitukset. Yrityksen tuotevalikoimissa on mittava sarja lisälaitteita niin kaivukoneille kuin pyöräkuormaajillekin.

”Tarjoamamme eurooppalaiset tuotteet ovat alansa markkinajohtajilta, ja tavoitteemme on auttaa jokaista asiakasta löytämään ongelmaansa parhaiten toimiva ratkaisu. Green Attachmentsin palvelu on aina nopeaa, tehokasta ja luovaa”, lupaa Pitkäsalo.

Green Attachments numeroina: vain yksi tuotemerkki, yli 10 valmistajaa Euroopassa, yli 100 tuotesarjaa, yli 1 000 tuotetta ja yli 10 000 varaosaa.

Green Attachments esittelee tuotteitaan myös tulevassa Maxpo-näyttelyssä. OP.

Juuso Martikainen Martof Oy:stä hankki Yellow GR25-purkukouran erilaisiin purku- ja kierrätysalan töihin. Kuvassa uunituore laite menossa kiinnikkeen asennukseen. Green Attachmentsin Benjami Pitkäsalo (oik.) on maanrakennusalan lisälaitteiden parissa työskennellyt, pitkän kokemuksen omaava ammattilainen.

Lue seuraavaksi