Uutiset

Työkoneet

Uusi Teboil voimansiirtoöljy työkoneisiin

Suomessa valmistettujen Teboil-voiteluaineiden valikoimaan on tullut uusi huipputuote. Täyssynteettinen Teboil Wetol Syntrac on poikkeuksellisen suorituskykyinen erikoisvaihteistoöljy, joka on suunniteltu vaativaan työkonekäyttöön.


Raskaimpiin olosuhteisiin

Teboil Wetol Syntrac on suunnattu erityisesti uudempiin työkoneisiin, joissa voidaan käyttää matalaviskositeettista ja energiaa säästävää SAE 75W-80 / 5W-20 -luokan UTTO-öljyä (Universal Tractor Transmission Oil) voimansiirrossa ja hydrauliikassa. Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti uudempien Volvon valmistamien työkoneiden vaatimukset (VCE WB 102).

Täyssynteettisen perusöljypohjansa ja tavanomaista suorituskykyisemmän lisäaineistuksensa ansiosta öljyllä on ensiluokkainen lämmönkestokyky raskaassa ja kuumassa käytössä. Lisäksi viskositeetin pysyvyys, kitka-ominaisuudet sekä yhteensopivuus tiivisteiden kanssa ovat huippuluokkaa, jolloin vaihteiston ja jarrujen toiminta säilyvät optimaalisina sekä öljyvuodot vähenevät.

Uutuusöljy sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön vaativissa pohjoismaisissa ilmasto-oloissa ja työskentely-ympäristoissä.

Täyssynteettisten perusöljyjen ansiosta se sietää öljyä hapettavaa eli vanhentavaa vaikutusta tavanomaisia märkäjarruöljyjä paremmin. Öljyn erityisominaisuudet mahdollistavat useissa käyttökohteissa tavanomaista pidemmät öljynvaihtovälit, jolloin koneen tehokas työssäoloaika pitenee.

Märkäjarruille ja hydrauliikkaan

Öljy on suunniteltu erityisesti niinhin koneisiin, joissa käytetään öljykylvyssä toimivia ns. märkiä jarruja. Öljyn optimoidut kitkaominaisuudet mahdollistavat jarrujen tasaisen ja äänettömän toiminnan, joka parantaa sekä käyttömukavuutta että ajonhallittavuutta ja tarkkuutta.

Teboil Wetol Syntrac soveltuu erinomaisesti myös useisiin maataloustraktoreihin, joihin konevalmistaja suosittelee UTTO-tyyppistä öljyä (Universal Tractor Transmission Oil). Näissä koneissa on tyypillistä, että sama öljy kiertää sekä hydrauliikassa että voimansiirrossa. Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon myös hydrauliikkakäytön vaatimukset.

Lue seuraavaksi