Uutiset

Työkoneet

Uusi Remu-seulonta-asema Baumassa

Remu-seulonta-asema

Ruokamullan seulontaan kehitetyt Remu-seulonta-asemat saavat uuden tulokkaan tuoteryhmään keväällä. Uusi seulonta-asema esitellään Bauma 2013 -näyttelyssä, Saksassa. Puhtaalta pöydältä aloitettua suunnittelua ohjasivat tavoitteet helposta kuljetettavuudesta ja huollettavuudesta. Seulonta-aseman pääkomponenttien uudelleen sijoittelulla pystyttiinkin saavuttamaan entistä pienemmät kuljetusmitat huolimatta siitä, onko seulonta-asema vaihtolava- vai tela-alustainen. Pienemmistä kuljetusmitoista huolimatta seulontakapasiteettia pystyttiin kasvattamaan.
Uudet ratkaisut suunnittelussa tekevät seulonta-asemasta myös helppokäyttöisen. Esimerkiksi kaikki huolto- pisteet on sijoiteltu niin, että ne ovat helposti saavutettavissa, ja hallintalaitteet sekä kauko-ohjausjärjestelmä ovat selkeitä.
Muiden Remu-seulonta-asemien tapaan uusi seula on toimintaperiaatteeltaan kiekkoseula. Seulaelementin kiekkojen samanaikainen liike kuljettaa ylitteen eteenpäin, alitteen pudotessa seulontaelementin läpi. Myös uuden seula-aseman kiekot on valmistettu kulutusteräksestä.

Kuvassa jo tuttu tuote, Remu Combi 1300 -seulonta-asema; uutuudesta ei vielä ole kuvia saatavilla.

Lue seuraavaksi