Uutiset

Työkoneet

Uusi 50-tonninen Sennebogen 653

Sennebogen on lisännyt tuotevalikoimaansa uuden Sennebogen 653 tela-alustaisen teleskooppinosturin, jonka suurin työkuorma on 50 tonnia arvostetulla Full-Power-puomilla. Pick & Carry -nosturin ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys ja vaivaton kuljetettavuus.

Sennebogen on yli 20 vuoden kokemuksellaan ajoneuvonostureista ja tela-alustaisista teleskooppinostureista vakiinnuttanut menestyksekkäästi asemansa kansainvälisillä markkinoilla. Rakennusteollisuus ja nosturinvuokrausyritykset luottavat Sennebogenin teleskooppinosturien luotettavuuteen kaikkialla maailmassa.

Sennebogenin nykyinen tuotevalikoima käsittää nostokykyalueen 8–120 t ja kattaa luotettavasti laajan käyttöalueen. Erityisesti tela-alustaiset teleskooppinosturit tarjoavat monia hyötyjä suurien taakkojen nostamisessa, siirrossa ja sijoittelussa. Uusi Sennebogen 653 liittyy nosturivalikoimaan monipuolisena siirrettävänä koneena rakennus- ja siltatyömaille. Nosturissa on 129 kW dieselmoottori, joka täyttää Stage IV -päästönormit, ja siinä on enintään kaksi hydraulikäyttöistä 50 kN vinssiä ja nostonopeus jopa 115 m/min.

Sennebogenin Full-Power-puomi

Sennebogen 653:n puomia voidaan pidentää ja lyhentää portaattomasti 30,4 m maksimipituuteen asti. Kuten kaikissa tämän sarjan nostureissa, se on rakenteeltaan Full-Power-puomi. Tämä vankka, huoltovapaa järjestelmä mahdollistaa teleskooppipuomin portaattoman toiminnan ja on aina kitkalukittu. Nosturi voidaan ajaa portaattomasti ja nopeasti mihin tahansa puomipituuteen hallintavivun avulla. Tämä säästää aikaa ja tehostaa työskentelyä. Sennebogen-teleskooppinosturit ovat nopeita ja ketteriä millä tahansa puomipituudella, erityisesti kun puomin pituutta joudutaan muuttamaan työn kuluessa. Jibipuomi pidentää maksimiulottuman 43,4 metriin.

Monipuolinen tela-alustainen alavaunu

Tela-alustainen alavaunu 653:ssa on ihanteellinen sekä ahtailla että suurilla rakennustyömailla työskentelyyn. Nosturia voidaan ajaa myös täydellä kuormalla. Teleskooppinosturi vakuuttaa myös vaikeakulkuisessa maastossa erinomaisen ketteryytensä ansiosta. Työskentely on mahdollista 4° kallistukseen asti. Koneen leveys on vain 3 m alavaunu sisäänvedettynä, mikä säästää tilaa siirron aikana, ja se voidaan leventää 4,5 m raideleveyteen asti käytön aikana. Telat ovat 5,34 m pituiset ja niihin on saatavissa lisävarusteena jopa 800 mm telakengät, jotka varmistavat matalan pintapaineen ja optimaalisen vakauden.

Mukava ohjaamo ja helppo huoltaa

Maxcab-ohjaamo, jossa on automaattinen ilmastointi ja jousitettu istuin, tarjoaa nosturin kuljettajalle mukavan työympäristön. Ohjaamoa voi kallistaa vakiona 15°. Lisävarusteena saatava hydraulinen ohjaamon nosto ja vakiona oleva kamerajärjestelmä parantavat lisäksi näkyvyyttä työskentelyalueelle. Sennebogen Sencon -ohjaus- ja diagnoosijärjestelmä näyttää kaikki toimintaparametrit selkeästi ja on helppo ja mukava käyttää. Sen avulla on mahdollista käsitellä vikailmoitukset nopeasti. Lisäksi se tarkkailee kuormitusmomentin rajoitusjärjestelmää luotettavasti. Keskeiset huolto- ja voitelupisteet on sijoitettu mukavasti ja helposti käsille huoltoa ja päivittäistä ylläpitoa varten.

Lue seuraavaksi