Uutiset

Työkoneet

Uudet Sandvik RH 460 -uppoporausvasarat

Sandvik RH 460 -uppoporausvasara

Sandvik on sitoutunut tuottavuuden maksimointiin suorituskyvyn jatkuvan parantamisen avulla. Juuri siihen uuden RH 460 sarjan lanseerauksella päästään. Luotettavuus, tuottavuus ja tehokkuus ovat uusien uppoporausvasaroiden kantavat ominaisuudet.

RH 460:ta suunnitellessa on tähdätty tätäkin korkeammalle. Konsepti tarjoaa enemmän iskuenergiaa ja porauskykyä lähes kaikissa maasto-olosuhteissa. Vasaroiden suunnittelussa on painotettu luotettavuutta ja kestävyyttä suorituskyvyn pitämiseksi aina huipussaan.

Uusi vasarasarja on suunniteltu vähentämään porauskustannuksia ja suoriutumaan tehokkaasti haastavista porausolosuhteista. Uudenlainen suunnittelu pidentää vasaran käyttöikää ja lisää syöttönopeutta.

Tehostettu tuuletus vähentää RH460:n polttoainekustannuksia. Tehotaso (parempi voitelukyky, parannettu kitkakestävyys ja entistä pitemmälle kehitetty männän laakerin suunnittelu) parantaa tuottavuutta. Sanalla sanoen männän ja vasaran käyttöikä pitenee selvästi.

Uudessa RH460-sarjassa lanseerataan ensin neljän, viiden ja kuuden tuuman vasarat. Kaikki versiot on suunniteltu käyttämään teriä, joiden niska on yleisintä tyyppiä.

Lue seuraavaksi