Uutiset

Työkoneet

Traktoreiden vetokisat käynnistyvät

Moottorien jyrinää on tarjolla, kun maan traktorivedon parhaimmisto kokoontuu kilpailemaan kauden ensimmäisessä C-kilpailussa voimiensa riittävyydestä Lappeenrannan raviradalle lauantaina 28.5. 2022 kello 11.00. Luvassa on moottorien jyrinää, savuavia pakoputkia ja jännitystä koneiden kestävyydestä ja voimien mittelöstä.

Kauden avaus Lappeenrannassa

Karjala pulling ry järjestää Lappeenrannassa Tractor Pulling -kauden avauskilpailun. Kisa käydään FTPA:n (Finnish Tracktor Pulling Association) alaisuudessa 14:ssä eri luokassa ja lisäksi mukana ovat omana luokkana siviilikuorma-autot. C-kilpailut valikoituivat tällä kertaa järjestettäväksi huippusuositun Kasukkalan Mäkivetojen kumppaniksi yhdistyksen kymmenennen juhlavuoden kunniaksi.

Etuna Lappeenrannan tapahtumalla on kauden avaus. Kilpailijat pääsevät testaamaan kalustoaan ilman SM-kilpailujen paineita ja ehtivät vielä tehdä suuriakin korjailuja ennen seuraavia kilpakoitoksia. Yleensä kilpailut järjestetään länsirannikon tuntumassa ja tavoitteena onkin nyt saada parempaa tunnettavuutta lajille myös Etelä-Karjalaan. Kilpailuissa tullaan näkemään sekä paikallista, että koko maan kattavaa huippuosaamista SM-huipputason kilpatalleilta.

Tällaisen tapahtuman järjestäminen yhdistyksen 10-vuotisen olemassaolon juhlavuonna on suuri ponnistus ja syksyllä ovat luvassa vielä perinteiset Mäkivetokilpailut Kasukkalan soramontulla. Tavoitteena on jatkossa pystyä järjestämään SM-tason osakilpailut joka toinen tai kolmas vuosi. Yhdistyksen jäseniä on runsaat 100 ja kilpailujen järjestämiseen heistä osallistuu noin 40 vapaaehtoista. Järjestelyihin osallistuu myös yhdistyksen ulkopuolisia vapaaehtoisia. Ilman talkootyövoimaa kilpailuja ei pystyttäisi järjestämään.

Alueella on pomppulinna ja kasvomaalausta lapsille, erilaisia myynti- ja ruokakojuja, sekä alan näytteilleasettajia. Liput 15 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.Lue seuraavaksi