Uutiset

Työkoneet

Toyotalta uusi Traigo 80 -sähkötrukki

Toyota Material Handling esitteli täysin uuden Toyota Traigo 80 -sähkötrukin CeMAT-messuilla Hannoverissa Saksassa huhtikuun lopulla. Tämä 80 voltin raskaansarjan vastapainotrukkimallisto kattaa 6-8 tonnin nostokykyluokat.

Uusi Toyota Traigo 80 -raskaansarjan sähkötrukki

“Olemme kehittäneet edistyksellisen raskaansarjan sähkötrukkien valikoiman, joka on todellinen vaihtoehto polttomoottorikäyttöisille vastapainotrukeille”, kertoo Toyota Material Handling Europen tuotepäällikkö Craig Walby.

”Uusi Traigo 80 -mallisto korvaa nykyisen Traigo HT -malliston ja se koostuu kuuden-, seitsemän-, ja kahdeksan- tonnin malleista. Näistä myös kahdeksan tonnin malli on nyt saatavilla 900 millimetrin painopiste-etäisyydellä.”

All power

Tehokkaat moottorit tarjoavat vahvan ajovoimansiirron ja korkean ajonopeuden, mikä takaa vähintään saman suorituskyvyn kuin monilla polttomoottorikäyttöisellä trukilla. Trukin ohjattavuus on erinomainen myös ahtaissa tiloissa kuten tuotanto- tai varastoalueilla johtuen pienestä takapyörien kääntösäteestä. Visuaalinen ja selkeä kojelauta sekä ergonomisesti suunnitellut hallintalaitteet parantavat kuljettajan ajokokemusta. Kelluvarakenteinen ohjaamo hyvällä äänieristyksellä eliminoi tehokkaasti värinät ja melun. Kuljettajan ja työympäristön turvallisuutta on parannettu erinomaisella 360-asteen näkyvyydellä ja Toyota SAS -ajonvakautusjärjestelmällä, joka valmistajan mukaan myös sujuvoittaa työskentelyä.

Uusissa 80 voltin malleissa on sähköinen ohjaustehostin ja optimoitu energiatehokkuus, jotka pienentävät virrankulutusta. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden valita akkuteknologia tarpeidensa mukaan. Helppoa akunvaihtoa varten trukissa on avoin runko, jolloin akun asennus ja vaihto ovat helppoja tehdä.

”Tämän vankan trukin kaikki osat ovat täysin suojattuja märkiä ja pölyisiä olosuhteita ajatellen. Pääkomponentit ovat kuitenkin helposti saavutettavissa erillisen huoltoluukun kautta. Ergonominen hytti mahdollistaa kuljettajan sujuvan työskentelyn kaikissa työympäristöissä ja sääolosuhteissa. Lisäksi Traigo80-malliston käyttö- ja huoltokustannukset ovat merkittävästi alemmat kuin vastaavilla polttomoottoritrukeilla”, kerrotaan Toyotalta.

Lue seuraavaksi