Uutiset

Työkoneet

Toukokuun päivät kalenteriin ja Maxpo-matka alkaa

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo 2022 järjestetään 5. – 7.5. Hyvinkään lentokentällä. Vihdoinkin päästään tutustumaan uusiin koneisiin, tapaamaan tuttuja ja viihtymään. Messuihin osallistuu yli 260 yritystä, joten tarjonta on kohdillaan.

Junalla, bussikuljetuksilla tai autolla

Junalla Hyvinkään asemalle tulevat pääsevät messualueelle Hyvinkään paikallisliikenteen linja-autoilla 2 ja 2A. Käytössä on messujen aikana väliaikainen messupysäkki, joten kulku messuille onnistuu kätevästi ja ympäristöystävällisesti paikallisbussilla (2,80 €).

Jumbobus tarjoaa tänä vuonna kuljetusta Maxpo-messuille usealta paikkakunnalta.

Nyt on paljon vaihtoehtoja tarjolla. Linja-autot ajavat Haminasta Kotkan kautta, Imatralta Lappeenrannan ja Kouvolan kautta, Kokkolasta Jyväskylän ja Lahden kautta, Kuopiosta Mikkelin ja Lahden kautta, Porista, Raumalta, Roveniemeltä Oulun ja Jyväskylän kautta, Savonlinnasta Mikkelin ja Lahden kautta, Tampereelta suoraan tai Ideaparkin ja Valkeakosken kautta, Turusta ja Vaasasta Seinäjoen ja Tampereen kautta. Linja-autojen reitit, aikataulut ja linkki lipunmyyntiin löytyvät tapahtuman verkkosivuilta www.maxpo.fi

Hyvinkään lentokentän vierellä on hiekkakentät autojen pysäköimistä varten. Pysäköinti alueelle on veloituksetonta. Ajoreitit Maxpo-messuille on hyvin viitoitettu pääväyliltä, joten oikeat ajoreitit löytyvät helposti.

Alan ammattilaiset voivat ostaa 20 euroa maksavan pääsylipun ennakkoon Maxpo-messuille


Lue seuraavaksi