Uutiset

Työkoneet

Törnells Maskinuthyrning osaksi KH-Koneet Groupia

KH-Koneet Group on ostanut maarakennuskoneiden vuokraamiseen erikoistuneen Törnells Maskinuthyrningin osakekannan.

Törnells Maskinuthyrning AB on ruotsalainen vuonna 1990 perustettu maanrakennuskonevuokraamo. Yhtiö on kehittynyt viime vuosina hyvin ja sen liikevaihto elokuussa 2021 päättyneellä tilikaudella oli 47 miljoonaa kruunua. Törnells Maskinuthyrningin toimitilat sijaitsevat Göteborgissa ja yhtiö työllistää 18 henkilöä.

Kauppa tukee KH-Koneet Groupin asemaa Ruotsin markkinoilla ja vahvistaa yhtiön kykyä palvella asiakkaitaan joustavilla toimituksilla. Konevuokrauksen kysyntä on ollut Ruotsissa voimakkaassa kasvussa ja Törnells Maskinuthyrningin mittava konekanta luo erinomaisen pohjan vuokraamotoiminnan nopealle kasvulle ja mahdollistaa kokonaisvaltaisten palveluiden tarjoamisen niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille.

KH-Koneet Groupin toimitusjohtaja Teppo Sakari on tyytyväinen siihen, että yhtiön kasvu Ruotsissa etenee pitkän ajan suunnitelmien mukaisesti ja kauppa pystyttiin toteuttamaan ripeällä aikataululla. Törnells Maskinuthyrning on KH-Koneet Groupille jo entuudestaan tuttu yhtiö, joka oli myös pääomistajana aiemmin konevuokraamo S-Rentalissa, jonka KH-Koneet Group osti vuonna 2020.

”Kauppa on meille luonnollinen jatkumo ja pidämme koko konsernin kannalta tärkeänä, että vahvistamme edelleen asemaamme Ruotsissa. Olemme tunteneet Törnellsin pitkään sekä aiemman yhteistyön että S-Rentalin kautta, mikä edesauttoi yrityskaupan nopeassa toteutuksessa ja luo vahvan pohjan toiminnan jatkon suhteen. Näen myös positiivisena, että yrityskaupan myötä Ruotsin organisaatiomme vahvistuu osaavalla Törnellsin henkilöstöllä ja haluan toivottaa heidät lämpimästi tervetulleeksi yhtiöömme”, toteaa KH-Koneet Groupin toimitusjohtaja Teppo Sakari.


Lue seuraavaksi