Uutiset

Työkoneet

Topgeolla esillä uusi putkilasersarja FinnMETKOSSA

Topcon Positioning Group tuo markkinoille uuden TP-L6-putkilasersarjan. Se tarjoaa mobiiliyhteyden Android-puhelimen ja putkilaserin välille. Parittamalla Android-matkapuhelin ja uusi TP-L6-putkilaser Bluetoothin kautta, käyttäjät voivat nyt puhelimen avulla tehdä muutoksia näiden lasereiden säätöihin.

”Mobiilisovelluksen liitettävyys on suunniteltu tarjoamaan suurempaa joustavuutta säätöjen tekemiseen ja helppokäyttöisyyteen työmaalla”, kerrotaan Topconilta.

Mobiilisovellus antaa valmistajan mukaan käyttäjälle mahdollisuuden asettaa kaltevuuden ja suunnan sekä optionaalisen laserluodin ja erilaiset lasersäteen määritykset. Tämä vähentää tarvetta hankaliin toimiin, kuten fyysisen kaivoihin menon säätöjä varten. Uutuus tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää mobiililaitetta muodostamalla pari useamman laserin kanssa ja näin eliminoida tarve jokaisen putkilaserin erilliselle kaukosäätimelle.

”Nykymaailmassa navigoimme jokapäiväisessä elämässämme mobiililaitteilla ja sovelluksilla, jotka parantavat tehokkuutta enemmän kuin koskaan ennen. Topcon on jo pitkään ollut alan johtava yritys edistyksellisessä laserteknologiassa ja nyt olemme ylpeitä voidessamme lisätä tätä menestystä tuomalla mobiilisovellusten yhteydet ja hallinnan kyseiseen segmenttiin ”, sanoo Murray Lodge Topconilta.

”Strategiamme on sisällyttää mobiilisovellusten helppokäyttöisyys ja ”tuo oma laite” -toiminnot useampiin sovelluksiin työnkulkujen nopeuttamiseksi työmaalla.”
Topconin uusi putkilaser on valmistajan lupausten mukaan myös pienempi ja kevyempi kuin aikaisemmat mallit, mikä helpottaa laserin pystytystä työkohteeseen.

”Topcon oli edelläkävijä näkyvän vihreän lasersäteen -laserin parissa kaksi vuosikymmentä sitten ja tänään tämä patentoitu tekniikka tarjoaa urakoitsijoille välineet parhaalle tuottavuudelle kaikissa putkien asentamisen olosuhteissa”, jatkaa Lodge. ”Nyt esiteltävä uusi tuote on seuraava askel antamaan laserkäyttäjillemme parempia välineitä kannattavuuden parantamiseksi ja siirtymiseen kohti nykyaikaista digitalisoitua rakennustyömaata.”


Lue seuraavaksi