Uutiset

Työkoneet

Toiminta yhden nimen alle

Ruotsalaiseen OP gruppeniin kuuluvien OP jasto Oy:n ja Vantaan Kone ja Laite Oy:n nykyiset toiminnat yhdistyvät ja jatkuvat Olofsson & Persson System Oy:ssä (OP System Oy Finland).

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa, Oulussa ja Jyväskylässä. OP System myy ja huoltaa koneita ja laitteita, muun muassa erilaisten materiaalien kustannustehokkaan kierrätyksen eri vaiheisiin, kuten käsittelyyn, lajitteluun ja jalostusarvon nostamiseen uusiokäyttöä varten. Tällä sektorilla OP gruppen on jo merkittävä toimija Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Suomessa valikoimaan kuuluvat lisäksi kurottajat ja hydrauliset työlaitteet.

Toimitusjohtajaksi on 1.1.2018 alkaen nimitetty Urho Voutilainen (kuva) ja korjaamopäälliköksi Kai Kivelä. Tuusulan päätoimipaikan lisäksi konekauppaa tehdään Oulun ja Jyväskylän toimipisteissä.

OP System edustaa Suomessa Sennebogen-materiaalinkäsittelykoneita, Doppstadt-kierrätyslaitteita, MTB-iskuvasaroita ja -hydraulisia työlaitteita sekä Magni-kurottajia. Liiketoiminnan tärkeänä osana on myös vasaroiden, pyörittäjien ja erilaisten kourien huolto- ja korjaustoiminta sekä varaosamyynti.

Tuusulassa lisäksi maahantuojan valtuuttamana Kubota-ympäristökoneiden ja Weidemann-koneiden huolto ja varaosamyynti. Yrityksen tärkeimmässä osa-alueessa eli jälkimarkkinoinnissa työskentelee 19 henkilöä, yhteensä työntekijöitä on 23. Helmikuussa Tuusulan toimipisteessä aloitetaan muutostyöt, joiden aikana tiloihin rakennetaan toiminnan volyymiin riittävä varaosavarasto, tehostetaan korjaamon tilankäyttöä sekä uudistetaan myymälä- ja toimistotilat. Korjaamo ja varaosamyynti toimivat myös remontin aikana. Uusien tilojen avajaiset ovat 3.-5. toukokuuta.

Lue seuraavaksi