Uutiset

Työkoneet

Telakonepäivillä ennätysyleisö

Maaliskuun lopussa Humppilassa käynnistettiin konekaupan kevätkausi. Perinteiset Telakonepäivät järjestettiin nyt neljännentoista kerran ja ne avasivat jälleen kerran kevään konepäivien sarjan. Telakonepäivät kuluivat telakonemaisen leppoisan tunnelman vallitessa. Monipuolinen kone- ja lisälaitevalikoima sai jälleen tuhansia kävijöitä liikkeelle.

Tänä vuonna Telakonepäivillä oli esillä kaikkiaan noin 50 yhteistyökumppania. Monet niistä saapuvat Telakoneelle Humppilaan joka kevät esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. Uutta ja käytettyä konetta oli luonnollisesti esillä kaikkiaan yli 200 koneyksikköä. Tapahtumaa kuvaa hyvin leppoisan rento tunnelma, maistuva ja monipuolinen ruokatarjoilu sekä monipuolisen laaja konetarjonta. Nyt hieman aikaisempia vuosia myöhäisempänä ajankohtana järjestetty tapahtuma keräsi ennätysmäärän kävijöitä.

”Niin näytteilleasettajina toimivat yhteistyökumppanimme kuin tapahtuman kävijät ovat ilmeisen tyytyväisiä Telakonepäivien antiin”, toteaa Matti Rautionmaa. ”Sen verran moni tulee joka vuosi uudelleen.”

Vaikka varsinaisia uutuusmalleja nähdään enemmän Saksassa järjestettävässä Bauma -näyttelyssä, niin uudet isot ja pienet Hyundai 9 -sarjaan päivitetyt kaivukone- sekä pyöräkuormainmallit kiinnostivat kävijöitä. Hyundain houkuttelevuudesta kertoo myös Telakonepäivillä luovutetut 20 uutta konetta. Se kertoo myös asiakkaiden luottamuksesta. Hyundai -konekanta on kasvanut tasaisesti Suomessa.

”Myyntimme on kasvanut joka vuosi ja olemme toimittaneet Suomeen 15 vuoden aikana yli 1000 uutta Hyundai – konetta”, kertoo Matti Rautionmaa Telakoneelta. Kuluva vuosi on alkanut kaupallisesti hyvissä merkeissä ja niin uusia kuin käytettyjä koneita mennee tasaiseen tahtiin. Telakonemaisen mukava maansiirtokonetunnelma jatkui Humppilassa kahden päivän ajan.

Sutkin ja Sorjosen nimikirjoitukset kävivät myös hyvin kaupaksi.

Lue seuraavaksi