Uutiset

Työkoneet

Tarkkailee itse itseään – uusi kaksoiskallistuslaser Sokkia SDG1

Sokkia SDG1 tarkkailee koko toiminta-ajan pyörimisakseleiden kallistusta edistyksellisten kulma-sensorien avulla. Tason asettumistarkkuus on markkinoiden tarkinta luokkaa eli 5 kulmasekuntia, joka tarkoittaa alle kahden millin tarkkuutta vielä 100 metrin päässä.

Sokkia SDG1:n kallistusalue x-akselin suuntaan on -10%…+10% ja kohtisuoraan X-akselia (Y-akseli) -5%…+25 %.

Vakiovarusteena olevan LR200 vastaanottimen kanssa Sokkia SDG1 laserilla on mahdollista työskennellä halkaisijaltaan jopa 800 metrin alueella.

SDG1-kaksoiskallistuslaser on helppokäyttöinen monitoimilaser. Siinä on kestävä ja luja runkorakenne sekä IP66 pöly- ja vesitiivis rakenne. Se suojaa äkillisiltäkin sään muutoksilta.
Kahteen suuntaan olevat kaateet voidaan asettaa helposti ylös-/alas-näppäinten avulla. Näytössä on koko ajan suuret kaateen osoittavat numerot, jolloin voidaan varmistua kaateen oikeellisuudesta. Valikon käyttö on helppoa ja nopeaa.

Vakiona seuraavassa LRC6 kaukosäätimessä on täsmälleen sama näyttö kuin itse laserissa, jolloin nähdään SDG1 laserin asetukset kauempanakin kojeesta. 9-kanavainen kaukosäädin toimii jopa 300 metrin päässä kojeesta.

Sektorointi: Elektronisen sulkijan avulla voidaan toiminta-alue rajoittaa 90°, 180° ja 270°:een mittausten päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Windy-toiminto: Poistaa tuulen ja epävakaan maaperän vaikutuksen kojeeseen.

Sokkia LR200-vastaanottimessa on LCD-näyttö molemmilla puolilla. Tämä 3-värinen LED-näyttö helpottaa lasersäteen löytymistä, vaikka vastaanotin olisi korkealla. Lisäksi näyttö hälyttää kojeen tasauksen ja akkujen varaustilasta.

Lue seuraavaksi