Uutiset

Työkoneet

Tanan H-mallisarjan kaatopaikkajyrät

Tanan tiedoteen mukaan kaatopaikkajyrien uniikki muotoilu, täysleveät telat, jäykkä runkoa ja suurikokoiset murskauspiikit takaavat todistetusti optimaalisen tiivistystuloksen. Nämä samat ominaisuudet löytyvät uudesta H-mallisarjasta, josta ensimmäisinä myyntiin tulevat mallit H260eco ja H320eco.

H-mallisarjan koneissa on lukuisia uusia ja paranneltuja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä entistäkin tehokkaampia ja luotettavampia. ”Kuten
muutkin Tana -kaatopaikkajyrät, uudet H-sarjan -koneet käsittelevät jätettä kustannustehokkaasti ja tarjoavat maksimaalisen tiivistys- ja jätteenkäsittelykapasiteetin alhaisilla käyttökustannuksilla”, luvataan Tanan tiedotteessa.

”Olemme kuunnelleet käyttäjiämme. H-mallin tilavassa ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Mukava istuin ja ergonomiset hallintalaitteet takaavat erinomaisen työskentelymukavuuden. Uuden sukupolven kosketusnäyttö on edistynyt ja helppokäyttöinen rajapinta koneen eri toimintojen hallintaan”, lisää Tanan tiedote.

Molemmat uudet mallit ovat varustettu reaaliaikaisella Tana ProTrack® -hallintajärjestelmällä, joka yhdistää koneen tietoverkkoon. Tämä helppokäyttöinen työkalu auttaa koneen ylläpidossa sekä antaa reaaliaikaista tietoa koneen suorituskyvystä ja tilanteesta. Tana ProTrack® -hallintajärjestelmän käyttö sujuu valmistajan mukaan vaivattomasti tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneella.

Tana H260eco
Paino 26 tonnia
Moottori Cummins L9-C365
Maksimi murskausvoima 127 kN

Tana H320eco
Paino 32 tonnia
Moottori Cummins L9-C365
Maksimi murskausvoima 157 kN


Lue seuraavaksi